Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Automatyczne składanie lusterek po zamknięciu w Audi A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarcza same lustra i pilocik 4 stopniowy :hi:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 13:56_________________________________________________Oczywiscie jeszcze wczesniej wspomniany domykacz.

Opublikowano

to jeszcze jedno pytanie czy jak kupie takie lusterka w innym kolorze niż moje auto to czy będę mógł przełożyć obudowy z lusterek które mam obecnie, czy są one nierozbieralne??

Opublikowano

to jeszcze jedno pytanie czy jak kupie takie lusterka w innym kolorze niż moje auto to czy będę mógł przełożyć obudowy z lusterek które mam obecnie, czy są one nierozbieralne??

tak :> obudowe będziesz mógł przełożyć ze swoich lusterek :wink4:

Opublikowano

Jaki jest koszt takich lusterek które mają funkcje składania się??

Opublikowano
  • Autor

zależy jak wyrwiesz na allegro myślę ze okolo 200zł sztuka da sie upolować..

Opublikowano

dość kosztowny bajer :naughty:

Opublikowano

Ja wlasnie dzis jestem po zalozeniu skladanych lusterek:) Troche zabawy bylo ale w 2h sie zmiescilem:) Oczywiscie nie obylo sie bez polamania spinek z tapicerki:) Martwi mnie tylko to jak ktos nie wiedzac ze mam skladane lustra elektrycznie bedzie chcial dla "jaj" zlozyc mi lusterka recznie:) Pozdrawiam

DSC001071.jpg

Opublikowano
  • Autor
Ja wlasnie dzis jestem po zalozeniu skladanych lusterek:) Troche zabawy bylo ale w 2h sie zmiescilem:) Oczywiscie nie obylo sie bez polamania spinek z tapicerki:) Martwi mnie tylko to jak ktos nie wiedzac ze mam skladane lustra elektrycznie bedzie chcial dla "jaj" zlozyc mi lusterka recznie:) Pozdrawiam

Wiesz nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze elektryczne tez sie skladaja "recznie"

Opublikowano

Wiesz nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze elektryczne tez sie skladaja "recznie"

oczywiście, że elektryczne też składają się tak jak te bez tej funkcji czyli "ręcznie" :wink4:

Opublikowano

oczywiście, że elektryczne też składają się tak jak te bez tej funkcji czyli "ręcznie" :wink4

Sprawdzales to osobiscie czy tylko tak myslisz?? Ja dzis probowalem je recznie zlozyc ale jakos nie dalo rady, a za mocno to tez nie chcialem ryzykowac:)

Opublikowano

oczywiście, że elektryczne też składają się tak jak te bez tej funkcji czyli "ręcznie" :wink4

Sprawdzales to osobiscie czy tylko tak myslisz?? Ja dzis probowalem je recznie zlozyc ale jakos nie dalo rady, a za mocno to tez nie chcialem ryzykowac:)

śmiało popchnij w kierunku szyby to złożą się na pewno :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale do drzwi kierowcy 3 przewody trzeba podłączyć a do pasażera 2 ale które i do czego je podłączyć u pasażera w drzwiach

Opublikowano
  • Autor
nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale do drzwi kierowcy 3 przewody trzeba podłączyć a do pasażera 2 ale które i do czego je podłączyć u pasażera w drzwiach

Do drzwi kirowcy trzy przewody dwa do sterowania silniczkiem lusterka a trzeci do impulsu masy (do przewodu na ktory w momecie zamkniecia samochodu podana jest masa)

do drzwi pasazzera dwa (do silniczka lustrka) masz taki sam domykacz jak moj??

Opublikowano

ok juz wszystko rozumiem . szczeze to dopiero chce kupic ten domykacz tylko niewiem ktory bedzie dobry na alegro nie znalazlem z szyberdachem, moze masz jakies namiary gdzie kupic najlepiej taki sam jak ty masz zeby nie bylo problemow z zalozeniem

Opublikowano
  • Autor

moj jest firmy exus ale nie moge takiego na allegro znalesc.. mysle ze zasada dzialania we wszstkich jest podobna, kwestia tylko innych kolorow przewodow..ale masz opis wiec sobie poradzisz :)

Opublikowano

Macie chlopaki pomysl jak zrobic aby lusterka skladaly sie z pilota ale tylko po przekreceniu przelacznika lusterek w pozycje skladania?? Chodzi mi o to ze gdy nie bedzie ustawione na skladanie to z pilota lustra nie beda sie skladaly. Wiem ze autor cos takiego robil ale nie wychodzilo. Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Ja na dojsciu sygnalu masy z drzwi kierowcy do domykacza zamontowalm dodatkowy przelacznik bo tez mnie denerwowalo ze za kazdym zamknieciem lustrka sie skladaly..

Opublikowano

Ja na dojsciu sygnalu masy z drzwi kierowcy do domykacza zamontowalm dodatkowy przelacznik bo tez mnie denerwowalo ze za kazdym zamknieciem lustrka sie skladaly..

a nie próbowałeś dać składanie lusterek wtedy gdy domykasz szyby pilotem tzn. gdy przytrzymujesz guzik "zamknij" :mysli:

Opublikowano
  • Autor

próbowałem bezskutecznie, nawet bylem w stani zrezygnowac z przlacznika na pilocie do otwierania klapy, al taki cyrk wyszedl ze jak dtwiralem klape recznie to sie lusterka skladaly :wallbash:

Opublikowano

próbowałem bezskutecznie, nawet bylem w stani zrezygnowac z przlacznika na pilocie do otwierania klapy, al taki cyrk wyszedl ze jak dtwiralem klape recznie to sie lusterka skladaly :wallbash:

nie, nie, chodzi mi o podłączenie pod domykanie szyb. A Ty piszesz o cyrku jak dałeś pod otwieranie klapy bagażnika.

Gdyby podpiąć się pod sygnał z modułu komfortu (co to idzie :mysli:) i dać go do przełącznika pod pin od składania, wszystko w okablowaniu drzwi kierowcy.