Opublikowano 25 Stycznia 201115 l Witam! Niestety za niedługo będę musiał wymienić tarcze + klocki przód i tył. Mam pytanie jakie najlepiej założyć w przystępnej cenie i czy w ogóle poniżej 900zł uda się zejść czy to mój mechanik ma tylko takie ceny ?? Dzięki za odpowiedz Pozdrawiam
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l Witam! Niestety za niedługo będę musiał wymienić tarcze + klocki przód i tył. Mam pytanie jakie najlepiej założyć w przystępnej cenie i czy w ogóle poniżej 900zł uda się zejść czy to mój mechanik ma tylko takie ceny ?? Dzięki za odpowiedz Pozdrawiam wszystko zalezy od tego jakie masz tarcze i klocki na przodzi i tyle u Ciebie były 3 warianty: 288/245, 312/255 i 320/288mm ale mysle że spokojnie dasz rade zmiescic sie w tej kwocie podaj mi wymiary to podam Ci ceny na dwie osie
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l Autor Dzieki za szybka odpowiedz. Nie wiem jak to sprawdzic to jest napisane gdzies na tarczach czy poprostu je zmierzyc ?
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l po Vin-ie ???? jak? po PR tez dojdziesz ale nie wiadomo czy ktos nie pchał tam juz łap dlatego tez prosiłem o foto lub wymiary
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l po Vin-ie ???? jak? po PR tez dojdziesz ale nie wiadomo czy ktos nie pchał tam juz łap dlatego tez prosiłem o foto lub wymiary rozkoduj vin i masz numerki PR, jeśli kolega śmiga zimą na 15 calach to mamy288mm, jeśli 16 to pewnie 312mm. ale najłatwiej i najszybciej po Prkach z vinu. Pozdrowionka marcin
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l rozkoduj VIN, jak? sorry Kolego ale jestem bardzo dociekliwy i chciałbym wiedziec
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l rozkoduj VIN, jak? sorry Kolego ale jestem bardzo dociekliwy i chciałbym wiedziec prosto 150 netto abonament miesięczny na etosa
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l przestan sie wygłupiac :wallbash: :wallbash: mówimy tutaj o zwykłym zjadaczu chleba [br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 16:40_________________________________________________wiem Robert dlatego drazyłem temat
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l pytałeś się mnie jak rozkodowujemy vin to Ci odpisałem, przecież to soft na potrzeby klientów właśnie.
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l coraz rzadziej tam zagladam :mysli: :mysli: co drugi pojazd przyjezdza do mnie z innymi hamulcami niz jest to zawarte w programie czy na wlepce dlatego tez prosze o foto lub wymiary i temat bedzie rozwiazany
Opublikowano 26 Stycznia 201115 l Autor No raczej mam te wieksze bo 15" felgi nie zaloze na zime :/ popoludniu postaram sie wrzucic zdjecia lub zmierzyc, btw mam do sprzedania felgi 15" z oponami michelin ice jakby ktos chcial
Opublikowano 26 Stycznia 201115 l seryjnie masz dwie mozliwosci 288/245mm i 312/255mm jezeli moze zakładac felge 15" to tak jak napisal Kolega Dzik masz ten pierwszy rozmiar a jak nie mozesz to wymiar drugi
Opublikowano 27 Stycznia 201115 l Autor no jednak mam ta druga mozliwosc czyli 312/255mm. devastation moglbys dac jakies ceny na 2 osie ?