Mathis Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 heheh witam kolegę z CM Tez zestaw Colt & A4 czy przesiadka na A4 ? Oj tam sie czepiacie AFN + q, jak jest mokro nie mowiac o sniegu to zmasakruje duzo mocniejsza oske jak chce Ale tylko ośke i to ze startu stojącego, przy lotnym już nie będzie tak wesoło. Na suchym już dostanie od dużej większości...
kartomaniak Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 heheh witam kolegę z CM Tez zestaw Colt & A4 czy przesiadka na A4 ? Oj tam sie czepiacie AFN + q, jak jest mokro nie mowiac o sniegu to zmasakruje duzo mocniejsza oske jak chce mam zestaw Gti+A4
Xsystoff Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ale tylko ośke i to ze startu stojącego, przy lotnym już nie będzie tak wesoło. Na suchym już dostanie od dużej większości... Mysle, ze setup AFN + q sluzy glownie temu, zeby w zime nie myslec czy sie zakopie czy sie nie zakopie, oraz temu, ze jak jest mokro to ruszasz ze skrzyzowania bez palenia jednego kola jak w osce. Z tego co pamietam, to czas 0-100 slabe q maja slabszy niz oski ale raczej nie tutaj w tym chodzi Tez bym chcial miec ADR`a q, nie wszedziej nowa zimowka markowa daje rade, juz raz sie zakopalem. Nie mowiac o meczarni przy RWD w zime mam zestaw Gti+A4 To podobnie jak u mnie, tylko ja mam C51A jako rajdowke + ADR jako codzienne autko.
kartomaniak Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 moja audianka cierpi na na często spotykaną przypadłość mianowicie nieczytelny wyświtlacz od komputera, mam pełny FIS i nie wiem jak sie zabrac za jego naprawe, czytałem troszke o tym na forum ale nie doszedłem do żadnych wniosków Można we Wrocku naprawic to tanim kosztem? np kupic sam wyświetlacz ?
jozek726 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 moja audianka cierpi na na często spotykaną przypadłość mianowicie nieczytelny wyświtlacz od komputera, mam pełny FIS i nie wiem jak sie zabrac za jego naprawe, czytałem troszke o tym na forum ale nie doszedłem do żadnych wniosków Można we Wrocku naprawic to tanim kosztem? np kupic sam wyświetlacz ? jest firma w zielonej górze która się tym zajmuje wysyłasz licznik i w ciągu paru dni Ci odsyłaja ale samochod musi stać troche bo bez licznika nie pojeżdzisz
kartomaniak Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 moja audianka cierpi na na często spotykaną przypadłość mianowicie nieczytelny wyświtlacz od komputera, mam pełny FIS i nie wiem jak sie zabrac za jego naprawe, czytałem troszke o tym na forum ale nie doszedłem do żadnych wniosków Można we Wrocku naprawic to tanim kosztem? np kupic sam wyświetlacz ? jest firma w zielonej górze która się tym zajmuje wysyłasz licznik i w ciągu paru dni Ci odsyłaja ale samochod musi stać troche bo bez licznika nie pojeżdzisz a jakie koszta ?
jozek726 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 kurcze nie pamiętam dokładnie ale czy nie bylo cos koło 300zł
sw29l Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Gratulacje auta. Ja mam identyczną od 2.5 roku - tylko bez skóry a szkoda. 110 koni jest ok. Tej zimy quattro udowodniło mi swoją nieocenioną przydatność. Oby się nie psuło i dobrze się spisywało.
vwmariusz1 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 :) jest identyczna jak moja .pozdrawiam kolege własciciela
kartomaniak Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 :) jest identyczna jak moja .pozdrawiam kolege własciciela a masz navi ? zastanawia mnie to że w dowodzie mam napisane model A4/S4, kierownice mam od S-line ale nic poza tym
Mathis Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 :) jest identyczna jak moja .pozdrawiam kolege własciciela a masz navi ? zastanawia mnie to że w dowodzie mam napisane model A4/S4, kierownice mam od S-line ale nic poza tym Ciesz się że nie masz w dowodzie - przystanek autobusowy to by było dochodzenie
kartomaniak Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 :) jest identyczna jak moja .pozdrawiam kolege własciciela a masz navi ? zastanawia mnie to że w dowodzie mam napisane model A4/S4, kierownice mam od S-line ale nic poza tym Ciesz się że nie masz w dowodzie - przystanek autobusowy to by było dochodzenie ?
Mathis Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 :) jest identyczna jak moja .pozdrawiam kolege własciciela a masz navi ? zastanawia mnie to że w dowodzie mam napisane model A4/S4, kierownice mam od S-line ale nic poza tym Ciesz się że nie masz w dowodzie - przystanek autobusowy to by było dochodzenie ? Taki czarny humor
kartomaniak Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 mam zamiar zająć sie moim radyjkiem wie ktos może jak szybko i bezpiecznie rozkodowac radio ?
Rekomendowane odpowiedzi