Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Kasa za oglądanie reklam?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to jest prawdziwe, czy to tylko nabijanie w butelkę ludzi? słyszał ktoś o tym?

pl.20dollars2surf.com/

Opublikowano

Policzmy:

Bez poleconych

30sek reklamy -> 1pkt.

1000pkt -> ok. 11 centów

max ilość punktów miesięcznie -> 10.000

zarobek miesięczny z surf. -> 1.10 $

punkty z klików ok 30 dziennie -> 930 miesięcznie - > 0.10 $

max zarobek miesięczny surf + klik -> 1.20 $

Zarobek z poleconymi 10%

Mając 10 poleconych zarobek miesięczny z poleconych wynosi 1.20$

Twój miesięczny zarobek + zarobek z poleconych

2,40 $

Wypłata od 20$

Rzeczywiście mnóstwo kasy, aż ciężko uwierzyć :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Policzmy:

Bez poleconych

30sek reklamy -> 1pkt.

1000pkt -> ok. 11 centów

max ilość punktów miesięcznie -> 10.000

zarobek miesięczny z surf. -> 1.10 $

punkty z klików ok 30 dziennie -> 930 miesięcznie - > 0.10 $

max zarobek miesięczny surf + klik -> 1.20 $

Zarobek z poleconymi 10%

Mając 10 poleconych zarobek miesięczny z poleconych wynosi 1.20$

Twój miesięczny zarobek + zarobek z poleconych

2,40 $

Wypłata od 20$

Rzeczywiście mnóstwo kasy, aż ciężko uwierzyć :decayed:

musiałeś się w to bawić bo nic nie czaję :decayed:

Opublikowano

Nie bawiłem się , tylko czytałem sporo na ten temat :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj to zainstalowałem, nie wiesz może kiedy pojawia się jakaś cyferka $? Od ilu pkt?

Opublikowano

Ja to mam od kilku miesięcy mam ten program tzw. surfbar i za miesiąc można zarobić 1$ z centami, a surfa bar miałem codziennie włączony :wallbash::rolleyes:. Punkty są zamieniane na $ na początku każdego miesiąca. Tylko nadal mam to zainstalowane ze względu na dwie gry. koło fortuny i bingosurf (brakło mi 3 cyfr do wygranej...), a nóż trafi się wygrana od 1600 do ponad 2000$. Trzeba mieć swoje konto na Paypal, żeby móc wypłacić pieniądze.

Opublikowano
  • Autor

Ja to mam od kilku miesięcy mam ten program tzw. surfbar i za miesiąc można zarobić 1$ z centami, a surfa bar miałem codziennie włączony :wallbash::rolleyes:. Punkty są zamieniane na $ na początku każdego miesiąca. Tylko nadal mam to zainstalowane ze względu na dwie gry. koło fortuny i bingosurf (brakło mi 3 cyfr do wygranej...), a nóż trafi się wygrana od 1600 do ponad 2000$. Trzeba mieć swoje konto na Paypal, żeby móc wypłacić pieniądze.

a założenie konta na Paypal coś kosztuje?[br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 18:01_________________________________________________i czy przesłali CI kaskę?

Opublikowano

a założenie konta na Paypal coś kosztuje?[br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 18:01_________________________________________________i czy przesłali CI kaskę?

Nic nie kosztuje. A kasę dostaniesz po 16 miesiąch jak nazbierasz minimum , czyli 20$ :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Nic nie kosztuje. A kasę dostaniesz po 16 miesiąch jak nazbierasz minimum , czyli 20$ :polew: :polew:

dobre i to :> żeby coś z tego było potrzeba parę takich portali :decayed: i zamulic kompa od razu;)

Opublikowano

Nic nie kosztuje. Wszystko pisze co trzeba zrobić i później możesz wypłacać kasę z konta bankowego, bo trzeba powiązać konto Paypal z kontem bankowym jeżeli chcesz mieć kaske w ręce :naughty:.

Tak jak Prezes powiedział, kase wypłacają dopiero od 20$ w góre, ale można codziennie próbować swoich sił w kole fortuny i bingosurf. Jak by każdy użytkownik forum A4 się zarejestrował na tej stronie to by się zebrała pokaźna suma :kox:. 40 tyś $, tylko każdy musiał by przynajmniej zbierać po 10 tyś pkt miesięcznie. Jeszcze są bonusy jak się surfbar wyświetli się na biało to można zdobyć od 1 do 1000 pkt.