Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Lublinieckie [Niedziela 02.11.14 godz 16.00 McDonald ] ZAPRASZAMY!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nie mam nic, moze kiedyś bedzie:)

Opublikowano
Nie nie mam nic, moze kiedyś bedzie:)

No to najwyższy czas, ale mam nadzieję, że się pojawisz na spocie po świętach :whistling:

---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 21:29 ----------

No Tomasz a co z Twoim bratem on też jeździ na ramkach klubowych dawaj go tu :decayed:

---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 22:40 ----------

Twój tata też ma B5 słyszałem, że fajnie wypasioną w 2,5TDI więc już jest parę ludzi :grin:

Opublikowano

ramki mu dałem, on się tym interesuje jak ja fokami :decayed:, ojciec już z 8 lat śmiga tą B5:wink:

Opublikowano

Zawsze podziwiałem twoje zainteresowanie fokami:naughty:

Opublikowano

Bry :hi:

Opublikowano
:hi: F1
Opublikowano

Coś chyba zegar na forum się zgubił bo u mnie jest 10:18 a post został dodany o 8:14 :whistling:

---------- Post added at 08:18 ---------- Previous post was at 08:16 ----------

:hi: F1

Też patrzę i śmiać mi się chce z emeryta Schumachera odpuściłby sobie już ogólnie ciężko chłopaki mają w taką pogodę.

Opublikowano

pewnie adrenalina w F1 jest tak mocna że wrócił, jaja pewnie mają mokre:decayed:, sysek co to za grupa jeździ na quadach? (wczoraj widziałem ich chyba z 8 sztuk)

Opublikowano

Nie wiem kto to mógł być tym bardziej, że jestem 1000km od domu...

Opublikowano
Nie wiem kto to mógł być tym bardziej, że jestem 1000km od domu...

a braci K u Ciebie co mają B8, jaki tam motor siedzi?

Opublikowano

2.0TDI, golas na maxa nie ma navi , nawet małej,nie ma ledów, nie ma ksenonu, nie ma nic oprócz niskiego przebiegu :whistling: a wiesz jak to oni są zabiegani oni na nic czasu nie mają a co dopiero na forum się pojawić :wink:

Opublikowano
2.0TDI, golas na maxa nie ma navi , nawet małej,nie ma ledów, nie ma ksenonu, nie ma nic oprócz niskiego przebiegu :whistling: a wiesz jak to oni są zabiegani oni na nic czasu nie mają a co dopiero na forum się pojawić :wink:

wiem wiem, B8 bez ledów to katastrofa:kwasny:

Opublikowano
2.0TDI, golas na maxa nie ma navi , nawet małej,nie ma ledów, nie ma ksenonu, nie ma nic oprócz niskiego przebiegu:whistling: a wiesz jak to oni są zabiegani oni na nic czasu nie mają a co dopiero na forum się pojawić :wink:

Przebieg niby coś koło 50tyś , jak kupowali, ale czy autentyk to nie wiadomo bo auto w Polsce kupowane od jakiegoś magika :whistling:

Opublikowano

To lepiej wypasione B7 niż golas B8

Opublikowano

no niby tak, ale tak masz b8 i sąsiady dostają większych kurwików w oczach:polew:

Opublikowano

no niby tak, ale tak masz b8 i sąsiady dostają większych kurwików w oczach:polew:

No niby tak, gdybym miał zmieniać na B8 bez ledów to chyba bym się musiał ciężko zastanowić czy warto, dla mnie środek w takiej dopasionej B8 robi mega robotę :kox:

A jeśli chodzi o sąsiadów to się w ogóle nie wypowiadam a jak myślisz czemu kupiłem drugą B7 tylko z lepszym wypasem...właśnie żeby sobie oszczędzić gadki sąsiadów a tak co niektórzy nawet nie zauważyli zmiany...

Opublikowano

tak ale ty masz B7 z dużym wypasem, i kupując gołe B8 strzeliłbyś się w kolano, a rezanie w B8 to już nie takie chop siup ze względu na sterowniki kilometry kabli i programowanie tego:kwasny:

Opublikowano
tak ale ty masz B7 z dużym wypasem, i kupując gołe B8 strzeliłbyś się w kolano, a rezanie w B8 to już nie takie chop siup ze względu na sterowniki kilometry kabli i programowanie tego:kwasny:

Dlatego jak szukam B8 to musi mieć takie minimum co mam teraz bo wiem, że tam już są inne ceny jeśli chodzi o środek bo tak jak już wcześniej pisałem w B8 S-line zewnętrznego można taniej zrobić niż w B7...

Opublikowano

Kurcze a takie B8 z jako takim wypasem trzeba jeszcze sporo dać. Chociaż na autoscout albo mobile zauwazyłem ze dość mocno poszły w dół z silnikami 2.0 Tdi, szkoda ze za tfsi 211 trzeba jeszcze wywalić kupe kasy:kwasny:

Widze ze spamowanie zaczynamy od 6 rano:decayed:

Opublikowano

No właśnie adam co ty tutaj robisz tak późno. Pamiętasz że dzisiaj na pizze jedziemy?