Opublikowano 29 Listopada 201213 l stare auto to pewnie serii nie trzymie, Why pewnie bedzie zagadywał żeby sie ustawić Ma ktoś tą gwiazdkę?
Opublikowano 29 Listopada 201213 l stare auto to pewnie serii nie trzymie, Why pewnie bedzie zagadywał żeby sie ustawić możemy się ustawić, ty będziesz startował z McD a ja z lasu:decayed:
Opublikowano 29 Listopada 201213 l stare auto to pewnie serii nie trzymie, Why pewnie bedzie zagadywał żeby sie ustawić możemy się ustawić, ty będziesz startował z McD a ja z lasu:decayed: :polew:
Opublikowano 29 Listopada 201213 l A masz tą gwiazdkę może?bo sie dowiedzieć nie mogę... A3 ciekawe znalazłem:wink:
Opublikowano 29 Listopada 201213 l Tak maila dostalem i wszystko zalatwione odezwe sie jak to odbiore w sobote:wink:ale bedzie :drunk:jak uda mi sie to zalatwic:naughty: ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ---------- A masz tą gwiazdkę może?bo sie dowiedzieć nie mogę...A3 ciekawe znalazłem:wink: Ja mam ta gwiazdke ale jestem autem w DE wracam teraz w sobote jak cos to sie odezwij, ktory rok to masz tej A3 pokaz ja w odpowiednim dziale:wink:
Opublikowano 29 Listopada 201213 l Panowie PLASTIDIP z Würth-a slyszal ktos opinie bo moge miec w dobrej cenie?
Opublikowano 29 Listopada 201213 l Skocze jeszcze do dentkolepa sie zapytać czy ma takową gwiazdkę , jak nie to sie odezwe do ciebie. A3 jest z 2005 ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- micher dlaczego a3:disgust: z dwóch powodów: 1)b8 na fajnej opcji dość droga 2)ten ma to co chciałem
Opublikowano 30 Listopada 201213 l Autor Ciekawe kto sie z tobą ustawi:polew: whyme po modach:decayed: :naughty: No gratulację auta
Opublikowano 30 Listopada 201213 l To czekamy na kreske benzyniaków z turbo:wink: Michier musisz coś pomodzić w tym tfsi na grubo ponad 300 co by kolege w rs3 objechać bo zawsze co jade do roboty rano to mnie wyprzedza i hamuje przedemną bo skręca. Jak mnie to wqrwia.....
Opublikowano 2 Grudnia 201213 l Kolege z rs3 to raczej nie da rady objechać mi sie wydaje,że on tam też jakiego wirusa ma. kiedyś miał takiego leona w tdi który miał 200+. ---------- Post dopisany 02-12-2012 at 19:56 ---------- Poprzedni post napisany 30-11-2012 at 07:12 ---------- sysek taką gwiazdke masz? Uploaded with ImageShack.us
Opublikowano 3 Grudnia 201213 l michał podjedź np do bunaru w Lcu i pewnie dopasują jakąś końcówkę i odkręcisz śrubkę
Opublikowano 3 Grudnia 201213 l michał podjedź np do bunaru w Lcu i pewnie dopasują jakąś końcówkę i odkręcisz śrubkę bunar to tam koło energola?
Opublikowano 3 Grudnia 201213 l michał podjedź np do bunaru w Lcu i pewnie dopasują jakąś końcówkę i odkręcisz śrubkę bunar to tam koło energola? tak