Opublikowano 26 Grudnia 201213 l No to już za dużo czasu nie macie:wink: , kurde ale ja dzisiaj umieram za stary już jestem na takie imprezy chyba:whistling:
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l Autor A ja dzisiaj przyczaiłem kolegę z forum na Lublinieckich blachach. Czarny avant B5 z chromowanymi relingami i hakiem. Na klapie znaczek 2.4 i blachy 08WA, kojarzy ktoś?
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l A ja dzisiaj przyczaiłem kolegę z forum na Lublinieckich blachach. Czarny avant B5 z chromowanymi relingami i hakiem. Na klapie znaczek 2.4 i blachy 08WA, kojarzy ktoś? to mój brat:wink:
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l Autor A ja dzisiaj przyczaiłem kolegę z forum na Lublinieckich blachach. Czarny avant B5 z chromowanymi relingami i hakiem. Na klapie znaczek 2.4 i blachy 08WA, kojarzy ktoś? to mój brat:wink: Chyba że tak
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l poza ramkami które mu założyłem z klubem go nic nie łączy:whistling:
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l Autor poza ramkami które mu założyłem z klubem go nic nie łączy:whistling: A już myślałem że będziesz miał rywala na kreskę A avant niczego sobie
Opublikowano 31 Grudnia 201213 l poza ramkami które mu założyłem z klubem go nic nie łączy:whistling: jakbym miał takiego brata jak Ty, to tez bym nie chciał sie utożsamiac:decayed:
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Autor By można było wątek odświeżyć jakieś nowe zdjęcia czy np. zrobić w miniaturach zdjęcia ze spotów
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Dzisiaj pisał do mnie jakiś prof87 niby jeździ B8 na SLU kojarzy ktoś gościa ?
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Ciekawe czy to ten sedan co stoi niedaleko Policji może by się jakieś znajomości nawiązało:naughty: