sysek27 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Koło 17 pasuje wam? Może być powinienem już wytrzeźwieć po świętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 No to zróbmy 17.15 nie wiem jak tomasz pracuje bo jak robi to akurat przyjedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 No to zróbmy 17.15 nie wiem jak tomasz pracuje bo jak robi to akurat przyjedzie. Spoko ja się dostosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Fajnie sie dzisiaj przez twoja wieś leciało:bag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Koło 17 pasuje wam? Może być powinienem już wytrzeźwieć po świętach to jak MŁYN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Koło 17 pasuje wam? Może być powinienem już wytrzeźwieć po świętach to jak MŁYN? No a co innego ---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:29 ---------- Fajnie sie dzisiaj przez twoja wieś leciało:bag: Znalazł się bohater czekaj jak ja Ci przez Twoja na motorze przejadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Panowie SPOT WTOREK 17.30 MC zapraszamy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Panowie SPOT WTOREK 17.30 MC zapraszamy!!! PUMA stawia każdemu po big zestawie:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Żebyś nie dostał czegoś zamiast Big Zestawu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 happy też może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 O kurde jak stawiasz po zestawie to nawet też wpadne:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Tobie to jedynie mogę zabawkę zostawić ---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:28 ---------- Tomasz też coś stawia. Może akurat ty byś się skusił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Kurdę szkoda, że BIG TASTY wycofali bo też bym się skusił ,ale jak będzie darmocha to zjem obojętnie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ja tak samo. Jak stawia to mozna wpaść na spota:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Tomasz też Stawia ale w toalecie :naughty: ---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:20 ---------- Kurdę szkoda, że BIG TASTY wycofali bo też bym się skusił ,ale jak będzie darmocha to zjem obojętnie co Myślę że jakieś kości i resztki po psie będą to ci wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 jak jest darmowe żarcie to ja też wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 No kazdy tylko z tego powodu wpadnie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 No to Panowie jak jest o której to w końcu jest ten spot planowany bo już sam nie wiem :whistling:ogólnie to szykuje się o ile dobrze policzyłem 5aut jak na razie no chyba , że śmietanka z Czewy też przyjedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 , że śmietanka z Czewy też przyjedzie? w tyg jak nie siłka to praca, to ktos niemca trzepie po kasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 , że śmietanka z Czewy też przyjedzie? w tyg jak nie siłka to praca, to ktos niemca trzepie po kasku. wystarczy chcieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi