marcuso86 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 ale 1 kreseczka to whyme vs michier:naughty::naughty: Ja, ja, ja Za to z tobą bym chętnie poleciał Poleciec to możesz po piwko:decayed: Co najwyzej mozemy pojechać z roleczki jak objedziesz michała:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 ale 1 kreseczka to whyme vs michier:naughty::naughty: Ja, ja, ja Za to z tobą bym chętnie poleciał Poleciec to możesz po piwko:decayed: Co najwyzej mozemy pojechać z roleczki jak objedziesz michała:naughty: Roleczka z benzyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 ty ty ty a ze mną tylko z roleczki chciałeś cfaniaczek się znalazł no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Rolka z benzyną powyżej pierwszego biegu nie ma najmniejszego sensu. Najlepiej z miejsca ale sprzęgła szkoda:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Rolka z benzyną powyżej pierwszego biegu nie ma najmniejszego sensu. Najlepiej z miejsca ale sprzęgła szkoda:kwasny: więc wszystkie rolki z Tobą się nie liczą, następne rolki tylko z kreski:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Rolka z benzyną powyżej pierwszego biegu nie ma najmniejszego sensu. Najlepiej z miejsca ale sprzęgła szkoda:kwasny: więc wszystkie rolki z Tobą się nie liczą, następne rolki tylko z kreski:wink: No przecież z tobą jechałem z pierwszego biegu:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 tak tylko różnica taka że ty go miałeś na obrotach że już turbo miało dobre ciśnienie, a z kreski przewaga by była mniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 No tak ale czemu przez zabawę ma sprzęgło cierpieć Wydaje mi się że wielkiej różnicy by nie było na twoją korzyść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 No tak ale czemu przez zabawę ma sprzęgło cierpieć Wydaje mi się że wielkiej różnicy by nie było na twoją korzyść. a czemu przez zabawę mam przegrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 I tak byś nie wygrał:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 I tak byś nie wygrał:polew: tyś pewny siebie jak najman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Tomek jak by cie w piątek nie było to ci zaraz smsem napisze kogo objechałem :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Tomek jak by cie w piątek nie było to ci zaraz smsem napisze kogo objechałem :polew::polew: ahh a ja liczylem na live kamerkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Spoko, bedzie chciał z rolki to pojedziemy nie to nie, płakać nie bede. Pozatym to 1,8T a nie wolnossak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Spoko, bedzie chciał z rolki to pojedziemy nie to nie, płakać nie bede. Pozatym to 1,8T a nie wolnossak. Mnie to jest egal. Ważne żeby zabawa była Proponuje na wstecznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Bartek gdzieś to dzisiaj obok Klubu Go Go stał audikiem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 A ty puma co się lansujesz po mieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Z rodzinką na zakupach się było:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Z rodzinką na zakupach się było:wink: Powiem ci dzisiaj się tak przypatrzyłem to z tyłu audi ładnie leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi