ariel Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam miałem poprzednio B5 i siedzenie sie wyciągało do góry a w B6 to nie działa trzymają jakieś zaczepy od dołu a nie chcę ciągnąć żeby czegoś nie pourywać proszę o pomoc
alvaro Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 ja w moim avancie (B6) demontowałem tak samo jak w poprzednim (B5 sedan) czyli siedzisko ciągnąłem do góry...
ariel Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Opublikowano 18 Listopada 2007 No nie wiem ja ciągne i coś ciężko idzie coś nie chce iść jak by coś trzymało a nie wiem co a urwać nie problem w B5 były dwa zaczepy po środku a jak było u Ciebie mocowanie w B6.
alvaro Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 ale mówimy o siedzisku czy o oparciu ?
boberek Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 do góry to siedzisko wyciągnąlem bez problemu tam sa takie dwie tulejki mi sie połamały w serwisie jedna kosztuje 2 zł trzeba złapać przy końcu i szarpnąć
Rekomendowane odpowiedzi