Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki laptop do 2500,był by najlepszy do biura?

Chcemy kupić Toshiba Satellite C650 myślę jednak,że wadą jest,że ma zintegrowaną kartę graficzną.nie wiem..

Cały czas używaliśmy Hp i niema z nimi problemów,ale Toshiba przecież też niezła?

Co byście polecili??

Opublikowano

Pytanie co w tym biurze będziecie robili na lapie ? Co z tego, że ma zintegrowaną kartę ?

Opublikowano

Kuzyn mówił,że to niedobrze,bo montują zawsze jakiś syf i najlepiej jak była by Nvidia.

Normalne biuro rachunkowe.

Opublikowano

To ma być do biura czy do grania ? Co za rozterki. Napisz co będzie robione na kompie, jaką kwotę przeznaczacie a nie pojedyncze dywagacje.

To że karta jest zintegrowana to nic nie przeszkadza. Mam dell-a ze zintegrowana kartą i ma już ładnych parę lat. Jeszcze model inspirion E1405 przyleciał do mnie z usa. Służy do prac biurowych i wystarcza w zupełności. Mam parametry lepszy od niektórych nowych laptopów.

Czego więcej chcieć ??

Opublikowano

Czyli mam po laptopa lecieć do stanów? :decayed:

Tak poważnie,to ma być tylko i wyłącznie do prowadzenia ksiąg rachunkowych kilkunastu małych firm.

Opublikowano

Tak poważnie,to ma być tylko i wyłącznie do prowadzenia ksiąg rachunkowych kilkunastu małych firm.

Więc każdy będzie dobry :decayed:

Opublikowano

Gosia mówi tak samo :decayed:

Ta Toshiba ma fajną matrycę dlatego ją wybrałem.

Opublikowano

Gosia mówi tak samo :decayed:

Ta Toshiba ma fajną matrycę dlatego ją wybrałem.

Szukaj dell-a. Jak pisałem mam już parę ładnych lat i nic się z nim nie dzieje. Swego czasu był transportowany na dywaniku pod fotelem :decayed: Jest poobcierany ale działa. Fakt ma jedna wadę.... po pijaku połamałem zawias przy ESC i nie mam klawisza. Nie chce mi się go szukać.

Takiego dziadka mam

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2950

Opublikowano

GILI z tym budżetem to bym szukał Lenovo lub Asusa :) Toshiby też są dobre (sam mam), ale wychodzą trochę drożej. Jak na takie przeznaczenie, jeśli za gotówkę i NIE na fakturę, to bym spokojnie coś znalazł za ok. 1600 zł