jabolsb Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 witam Przy redukowaniu biegu np przy wyprzedzaniu z 4 na 3 jest glośny huk lub coś w tym stylu? w benzynie nie było tego (też audii) a tu w dieslu za kazdym razem coś wali ? spotkal się już ktoś z tym?>
IDUAL Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Użyłeś znaku zapytania jakbyś pytał czy w dieslu wali coś przy zmianie biegów. U mnie nie wali i u kolegów w innych dieslach też nie. A z kąd ten huk ze skrzyni z koła z silnika.
jabolsb Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 wydaje mi się że z silnika, jeden huk i tyle.... co to może byc? bo ktoś kiedy powiedział mi że może poduszka pod silnikiem??
Pulpit Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 może masz tam takiego powera pod maską, że po prostu mocowania głośników nie dają rady i w rezonans wpadają
Daimos Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 na początek sprawdź poduszki, szczególnie poduszkę skrzyni
jabolsb Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 a co potem, bo chce wszystko odrazu posprawdzać
chudy13101980 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 na początek sprawdź poduszki, szczególnie poduszkę skrzyni dobrze radzi sprawdź poduchy bo u mnie nic takiego nie występuje,a też diesel.
jabolsb Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 to wiem ale co jeszcze oprócz tego?
ALBINEK Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zobacz na poduchy skrzyni, silnika i tą z przodu silnika też. Sprawdż też czy masz dobrze przykręcone sanki do nadwozia,
Rekomendowane odpowiedzi