MarianekZg Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Mili Państwo czy ma może ktoś fotkę autka na którym jest założona felga 7J x 17 z ET-48 ??? :mysli: :mysli: Chciałem zobaczyć jak to wygląda na aucie lub czy w ogóle wygląda :?: :?: :?:
Tomson Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 na zimę mam takie felgi, ale 16" i mam odruch wymiotny za każdym razem jak podchodzę do samochodu, także NIE polecam
mech15 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 na zimę mam takie felgi, ale 16" i mam odruch wymiotny za każdym razem jak podchodzę do samochodu, także NIE polecam co z nimi nie tak?
A-rek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 na zimę mam takie felgi, ale 16" i mam odruch wymiotny za każdym razem jak podchodzę do samochodu, także NIE polecam co z nimi nie tak? nic
Tomson Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 no brzydkie są po prostu felgi z takim et nie mogą być ładne
A-rek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 no brzydkie są po prostu felgi z takim et nie mogą być ładne czyli idąc twoim tokiem myślenia: czym większe ET tym felga brzydsza :?: felgi Porsche mają ET 50-60 to te muszą być okropnie brzydkie
Tomson Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 no brzydkie są po prostu felgi z takim et nie mogą być ładne czyli idąc twoim tokiem myślenia: czym większe ET tym felga brzydsza :?: felgi Porsche mają ET 50-60 to te muszą być okropnie brzydkie no bardzo brzydkie muszą być
Rekomendowane odpowiedzi