Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Czerwony tdik Tczew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie ma ładnie zmodzonych czerwonych b5 na forum, rzuć okiem na auto dropstone :kox:

Jeśli koniecznie nie chcesz zmieniać lamp, to może coś takiego:

A4by_VTG_15.jpg

Opublikowano
  • Autor

Bardzo ładne autko z czerwonym ładnie pasują czarne dodatki( lampy fele czarne szybki przycienione to jest to) ja myślę jednak o 16calowych felach bo drogie opony są do 18tek i gleby nie wrzucę już to przerabiałem cenie sobie komfort (wydoroślałem ;p)

Opublikowano

Jak nie ma ładnie zmodzonych czerwonych b5 na forum, rzuć okiem na auto dropstone :kox:

Jeśli koniecznie nie chcesz zmieniać lamp, to może coś takiego:

A4by_VTG_15.jpg

Dokładki w kolor, felga i ściema szyb robią już robote... No i gwint. :kox:

Opublikowano
  • Autor

jej kto napisał ze nie chce zmieniać

Opublikowano

kazdy ma swoje mody wazne zebys mial banana jak widzisz swoja oooo to ty w niej najwiecej zycia spedzisz :P gleba jest ok komfort bedzie jak dzieci beda :P

Opublikowano

Bartek możesz jeszcze do swojej niuni dorzucić halogeny :naughty: , taka moja rada :hi:

Opublikowano
  • Autor

EH kolega mi hakiem drzwi wgioł szukam nowych w kolorze ;(

Opublikowano
  • Autor

drogie trochę ;p kurde już sam nie wiem. A co do Halogenów będą ;)

Opublikowano

jak szukasz drzwi pod kolor dzwoń na ten numer 513 413 496, 507 878 577

Opublikowano

Witam, też mam taki sam kolor i te lampki co kolega wyżej napisał red/black depo są bardzo fajne z tym kolorem, sam nad nimi myślę, aczkolwiek tak jak Dawid pokazał jego Ledy też by fajnie wyglądały :decayed: Kwestia tylko czy z czerwonym kolorem się to będzie dobrze zgrywać.

Co do felg to jak chcesz 16 to najlepiej oryginalne 16tki poliftowe. Bardzo ładnie wyglądają i dodają uroku w B5 :good: Sam takie zakupiłem i będę na wiosne montował, a w przyszłości może coś większego :kox:

Moim zdaniem przy tym kolorze co mamy to ładna felga, lampy przód poliftowe, tył ledy lub też II lift ori i lekka ściema wszystkich szybek dają bardzo fajny efekt :kox:

Zazdroszcze ci koloru bo chciałbym mieć tak zadbany czerwony lakier jak ty masz. Mój to już troche wyblakł i muszę go odnowić na wiosnę. Powodzenia w modach i bezawaryjności.

Opublikowano
  • Autor

Witam :> znalazłem drzwi kolorek orginal kupilem 2 sztuki ;p ladnie utargowalem kompletne drzwi z wszystkim i elektryka koniec korbek z przodu ;)

Opublikowano

gdzie kupiłeś?

Opublikowano

i za ile ?:P

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem w Wejchertowie za 450zł całe kompletne(wszystko) 2 sztuki ale jest problem ;/ mianowicie koleś miał wiązki ucięte bez kostek no i audik nie jest przystosowany do takiej instalacji drzwi są z rocznika 96r. muszę dorwać pilnie moduł komfortu z wiązkami ma ktoś coś takiego i za ile (pilnie)! [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 16:02_________________________________________________hmm...

Podjąłem decyzje co do Alu

http://moto.allegro.pl/s-line-nowe-felgi-16-5x112-audi-a2-a3-a4-a6-a8-i1485442864.html

No i jakieś oponki[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 21:05_________________________________________________Wracając do lamp zawierzyłem krąg :decayed:

numer:1

1461957830.jpg

numer:2

1494671486.jpg

numer:3

A4_LCD.jpg

Proszę o jakieś opinie :sexinbed:

Opublikowano

3 ale z białym paskiem nie dymiony

Opublikowano

Kupiłem w Wejchertowie za 450zł całe kompletne(wszystko) 2 sztuki ale jest problem ;/ mianowicie koleś miał wiązki ucięte bez kostek no i audik nie jest przystosowany do takiej instalacji drzwi są z rocznika 96r. muszę dorwać pilnie moduł komfortu z wiązkami ma ktoś coś takiego i za ile (pilnie)! [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 16:02_________________________________________________hmm...

Podjąłem decyzje co do Alu

http://moto.allegro.pl/s-line-nowe-felgi-16-5x112-audi-a2-a3-a4-a6-a8-i1485442864.html

No i jakieś oponki[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 21:05_________________________________________________Wracając do lamp zawierzyłem krąg :decayed:

numer:1

1461957830.jpg

numer:2

1494671486.jpg

numer:3

A4_LCD.jpg

Proszę o jakieś opinie :sexinbed:

Auto ma być dla Ciebie ;) Jeżeli chcesz koniecznie z tych 3 wzorów, to bierz nr. 3... Jak zmienisz zdanie to sprzedaż i kupisz inne :naughty:

A co do felg, to może poproś kogoś o VT, bo 16" to może być mało na ten wzór. ;) Najlepiej to conajmniej 18 :kox:

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie kupiłeś jeszcze tych felg :cool1:

Wyglądają kiepsko jak są takie małe:

dsc034301600x1200.jpg

Opublikowano
  • Autor

Co wy chcecie bardzo ładnie wyglądają u mnie w okolicy na 18 moment zawieszenie wyjeb... miał bym :confused4:

Mam nadzieję, że nie kupiłeś jeszcze tych felg :cool1:

Wyglądają kiepsko jak są takie małe:

dsc034301600x1200.jpg

Opublikowano

mam identyczny wozik jak ty dzis załozylem 18" takie jak ty chcesz :) jeszcze tylko gwint skrece i beda fotki zobaczysz ze warto :P i wcale nie ma tragedi nie czuje roznicy miedzy 15 a 18 poprostu uwazam.