Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nowek jeździ praktycznie bez płynu ;)

Nowek: odnośnie tej części w bagażniku etka nic nie wykazała... "BRAK W KATALOGU CZĘŚCI PODSTAWOWYCH". Nie wiem o co chodzi, pierwszy raz mi się takie coś zdarza. Na niemieckim forum A4 też nikt nie wie ;P Może zadzwoń do konara to ci powiedzą co to...

Opublikowano

Haha moj bolid to jest wechikol duzo czesci mam nieznanych:D

1MxHK0.jpg

1MxMJi.jpg

1MxPdr.jpg

1MxUcJ.jpg

1MxZc0.jpg

Macie foto :tongue4: plyn juz dolallem tymczasowy mieszalny ze wszystkimi po zimie wymnienie wszystkie plyny :confused4:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 20:46_________________________________________________Byla jeszcze b6 ale sie nei zalapala na foto :gwizdanie: Ladna skora co do alusow pisz na pw

Opublikowano

Nowek jeździ praktycznie bez płynu ;)

Nowek: odnośnie tej części w bagażniku etka nic nie wykazała... "BRAK W KATALOGU CZĘŚCI PODSTAWOWYCH". Nie wiem o co chodzi, pierwszy raz mi się takie coś zdarza. Na niemieckim forum A4 też nikt nie wie ;P Może zadzwoń do konara to ci powiedzą co to...

właśnie miałem pytać o ten plastik, dziwne że nie ma nawet po numerze katalogowym :mysli: spocik skromny ale udany jak zawsze, fotki są :good: pozdrowionka

[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 21:30_________________________________________________panowie z TDI zauważcie na ostatniej fotce że Manny swoje fajeczki wypolerował :naughty:

Opublikowano

dzieki za spota :) na nastepnym tez sie wstawie :)

pozdro

Opublikowano

jak będziesz miał mozliwośc to zaglądaj Kukoc :good: autko ładne i zadbane, pozdrawiam

Opublikowano

[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 21:30_________________________________________________panowie z TDI zauważcie na ostatniej fotce że Manny swoje fajeczki wypolerował :naughty:

Przy fajach Renia moje są matowe ;)

Opublikowano

twoje też są nieźle wypolerowane :> jedno trzeba przyznać, na fajkach to się znacie :tongue4: pozdrawiam :cool1:

Opublikowano

Kukoc, a bedziesz w srode? chetnie obadam B6 ;p

Opublikowano

nie w ta srode pracuje do 22 wiec odpadam ale nastepna mi pasuje :cool1:

Opublikowano

no to na pewno się też wtedy narysuję (chyba, że będzie się trzeba uczyć)

Opublikowano

Panowie i Panie szykuje się mała rywalizacja A4 1.9tdi (110 ps) vs 2.8 (174 ps) Na ul. Jana Pawła II jak nie będzie śniegu

Nowek vs Blondi :gwizdanie: Oczywiscie przepisowo :polew::kox:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 01:08_________________________________________________

1ynOmA.jpg

Opublikowano

No to czekam, aż śniegu nie będzie ;) Może jakieś zakłady urządzimy? :evil:

Opublikowano

no no :polew: Zapewne szanse jak chu... :polew: ale można sprawdzić swój :hi: bolid

Opublikowano

na wiosne zabierzemy was z majkim i marcintorun na nocne wyscigi do torunia... . tam sie dzieje :kox:

Opublikowano

Trzeba się kiedyś przejechać :evil:

Many... fajki :kox:

Opublikowano

hehe reniu od rana rzadzi na forum :polew: no to nas musisz zabrac

Opublikowano

Co zrobić? Taka praca :wink4:

A Ty Nowek jeszcze się nie kładłeś spać czy co? Zawsze mówiłeś dzień dobry koło południa :kox:

Coś się chyba zrypało z obrazkiem zapraszającym na spoty... :mysli: chybga przy okazji wymodzę coś nowego. :naughty:

Opublikowano

reniu jak sie nudzisz czemu nie :tongue4: Ja wstalem i na rozmowe o prace bede jezdzil... :hi: