Kierownik Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Wszelkie info na spocie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Kierownik tylko tak dalej to zostaniesz piwo zbieraczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 no kurde ... co jak co , ale piwa nie odmówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4don Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Witam miło słyszeć że się za mną stęskniliście zalatany na maxa byłem teraz, ale teraz na kolejnym spocie który sie odbędzie napewno zawitam Kiedy planujemy teraz jakiś spocik???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 No na pewno niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcintorun Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 w tą niedziele Walentynki to wogóle coś będzie? może na sobote przełożymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 mnie nie bedzie... caly weekend zawalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Myślę że możemy odpuścić Walentynki, zdążymy się za sobą stęsknić i spot w następny tydzień będzie znowu sycący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 to Może zrobimy klubowe walentyki Tym razem W Toruniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Filip.... popraw obazek, kodzik poszedł wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Walentynki ... kompletnie wyleciało mi z głowy Ja raczej przez cała niedziele bede zajęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4don Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Ja też odpadam w ten wekeend trzeba zaplanować sobie coś na te Walentynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 ja poświęcę walentynki dla A3 może w ramach tego święta umyję ją... znalazłem już taki grill jak chciałem więc tylko odłożyć kasę i kupuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 no to czemu jeszcze linka nie ma do tego grila ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 będzie link jak będzie kasa i się zdecyduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Kurde ale ten temat wymarł :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 A ja pieprzę walentynki. Kolejne komercyjne i niepotrzebne "święto". Dzień jak co dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Co słychać? Oj bym zapomniał... smacznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 bleeee nie lubie slodkiego... ale moze jednego wciagne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 A w Bydzi znowy sypie dawno nie padało przecież :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi