Opublikowano 12 Lutego 201016 l nie będzie tak zostaje tak jak jest teraz, dość mocno przyciemnione z tyłu - nie podobają mi się przednie - zresztą przednie są już trochę fabrycznie przyciemnione
Opublikowano 12 Lutego 201016 l ja bym dodał czarne fele z czerwonym rantem ale obojętnie co zrobisz to i tak zazdroszcze
Opublikowano 12 Lutego 201016 l te felgi co są w VT będą założone na wiosnę 18 cali 8 cali szerokości
Opublikowano 12 Lutego 201016 l coś takiego TenzoR... piękna felga, ja bym wybrał jednolitą (czarną lub białą). Tu podobny felunek: a w ogóle mój numer jeden to:
Opublikowano 12 Lutego 201016 l fajna ta parówa przyznam ze ostatnio Avanty tez zaczęły mi sie podobać
Opublikowano 12 Lutego 201016 l coś takiego TenzoR... piękna felga, ja bym wybrał jednolitą (czarną lub białą). Tu podobny felunek: a w ogóle mój numer jeden to: czerwony rant do znaczka s-line ładnie pasuje
Opublikowano 12 Lutego 201016 l a ja bede miala taki zderzak jak przy tym niebieskim audi (na niby RS4 buheheh) lezy w piwnicy i czeka na pomalowanie bo z mojego zderzaka zaczal schodzic lakier i wylazil czerwony
Opublikowano 12 Lutego 201016 l No i przydały by się do kompletu eSkowe progi i eSkowy zderzaczek na tył
Opublikowano 12 Lutego 201016 l wole nie dawac wiecej w dol i tak mam mocno skrecone zawieszenie heheh. Juz raz miska olejowa poszla pomimo oslony... a jak na wiosne przyjda alu to juz w ogole bym miala problem;) tez sie zastanawialam nad tymi progami i tylnym zderzakiem ale balam sie, ze troche przesadze... Ale jak mowicie ze bylo by to juz odkladam kase:D
Opublikowano 12 Lutego 201016 l Zobacz sobie temat Kolegi Nosba , jak wyglada jego fura http://www.a4-klub.pl/smf/b5_agb_a4s4_zderzak_rs4_19_rs6_bixenon_gwint_hr_itp-t32012.0.html
Opublikowano 12 Lutego 201016 l Zestaw eskowy nie jest przesadzony, po prostu bardziej agresywny bodykit.
Opublikowano 12 Lutego 201016 l mrauu no pocisk, kurde moja tez by tak mogla wygladac... pomarzyc zawsze mozna nie heheh no nic ja juz mykam spac bo jutro mam poprawe egz z maty, trzymajcie kciuki
Opublikowano 13 Lutego 201016 l Reniu - The Photoshop Master Jak już studia zawalę to idę do Stolicy do akademii fotografii i też będę w PS-e wymiatał! xD
Opublikowano 13 Lutego 201016 l Hmm a ja się właśnie zastanawiam nad zrobieniem profesjonalnego kursu grafiki/dtp w Bydgoszczy... Skoro nawet tu są ludzie, którzy chcą się tego uczyć to chyba gra jest warta świeczki :>