Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kierownik... a Ty nie powinieneś tam w opisie zmienić że szukasz QUATTRO???

:wink4:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No włąsnie , nie moge się zdecydować , bo biorąc Quattro odrazu musze sie liczyc z wiekszymi kosztami ekspolatacji , ale za to wiekszą frajdą z jazdy . Natomiast biorąc standardowe FWD cieszyłbym sie tanim uzytkowaniem, ale zero frajdy ;(

Kurcze , a najgorsze jest to ze jestem szarym uczniem któremu został jeszcze rok nauki, nie mam duzych predyspozycji do pracy bo mam szkołe dwuzmianową i czesto siedze do 19

Opublikowano

Stary, masz ten plus że masz obcykane forum, nasłuchałeś się masy opini o obu napędach, ba! nawet miałeś możliwość przejechać się. Ja osobiście nie znam posiadacza Audi który by chciał zamienić AWD na FWD :naughty: Wybór nie powinien stanowić problemu :cool1:

Jeśli moim następnym autem będzie Audi to będę szukał tylko z Quattro :hi:

Opublikowano

Muszie sie tylko zorientować , czym poza mostem , wałem i zawieszeniem różni sie czymś jeszcze od zwyklego FWD , Jako uczeń pieniedzmi raczej nieszastam , a też chciałbym doinwestować a autko, bo jeżeli zdecyduje sie na 1.8 Turbo Quattro to nici z polifta , a lampy zespolone i xenon to muss :)

Opublikowano

Koledzy, ma ktoś pod ręką linka do sklepu internetowego gdzie podawało się numer części i wypluwało cenę? :)

Nie spamiętałem adresu a chcę coś sprawdzić :mysli:

Opublikowano

jak dla mnie fura zajebiaszcza, a drewno zawsze mozna zastapic np. "kevlarem" :)

Opublikowano

dla mnie nic tylko brac!!

moim zdaniem kierownik za dlugo sie zastanawiasz :wallbash:

Opublikowano

Nie ma co wybrzydzać, jak auto nie było składane z kilku przystanków to można brać, idealnych nie ma ;)

Kilka drobnych zmian i auto będzie jak laleczka... spryski są więc dorezasz polifty i wpakujesz sobie upragniony xenon :evil:[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 17:28_________________________________________________

Dzięki, właśnie zamówiłem pewien rarytasik :evil:
Opublikowano

kutwa ... pokazałem mamie ten samochód , powiedziała że wszystko ładnie pięknie , ale nie ma teraz kasy , bo wymyślili sobie jakies teraz "wydatki" :wallbash: kurde normalnie jestem taki zły że aż szkoda mówić :disgust:

Opublikowano
:sorry: nie łam się, nie ten, to znajdzie się inny, na pewno lepszy :good:
Opublikowano

dokladnie :D

poza tym nie naciskaj starskich bo moga to zle przyjac :) A tymczasem napychaj skarbonke kieszonkowym (nie mylic ze zlodziejami :polew:) bedziesz sie mogl pochwalic potem ze potrafisz zarzadzac kasa

glowa do gory :thumbup:

Opublikowano

fura kox... ale tapicerka bleeeeeeeeeee

Opublikowano

Nie ma co wybrzydzać, jak auto nie było składane z kilku przystanków to można brać, idealnych nie ma ;)

Kilka drobnych zmian i auto będzie jak laleczka... spryski są więc dorezasz polifty i wpakujesz sobie upragniony xenon :evil:[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 17:28_________________________________________________

Dzięki, właśnie zamówiłem pewien rarytasik :evil:

co to bedzie za rarytasik ?? zdradzisz :evil:[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 19:56_________________________________________________kto ma jakis kontakt do majki77

Opublikowano
co to bedzie za rarytasik ?? zdradzisz :evil:
Nie :tongue4: powiem tylko, że to gadżecik do wnętrza, żadka sprawa :cool1:

Kontakt do Majkiego poszedł na priva :hi:

Opublikowano

autopilot?? :decayed:

Opublikowano

Nah... :no::gwizdanie: