Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok dzieki chopoki , jak by co to tam jeszcze do niedzieli troche czasu zostało to ustalimy jeszcze szczegóły

:hi:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Również obstaje przy zdaniu Filipa...Zmien mechanika...Chodzi Ci o pompe wtryskową czy pompke paliwa w zbiorniku?Bo z tego co wiem AFN takowej nie posiada...A chociażby regeneracja pompy wtryskowej to są konkretne koszta...

Opublikowano

martwi mnie pogoda :thumbdown:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 21:12_________________________________________________tak przy okazji niedawno strzeliłem fotkę całkiem przypadkowo

a39318232c5dd611med.jpg[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 21:14_________________________________________________no i w niedzielę nie zapowiada się szałowo, tym bardziej że w toruniu raczej pod chmurka miałoby być :naughty: jestem dobrej myśli i trzymam kciuki za dobrą pogodę i wy tez trzymajcie :cool1:

pozdrowionka

Opublikowano

hehehe dzisiaj tego goscia mijałem jak z pracy wracałem i równiez zwróciłem uwage na tą tablice :polew:

Opublikowano

ciekawe ile taka allegrowa pompa pochodzi :think2:

Opublikowano

Artur... szefa S audio znam osobiscie... :cool1:

Opublikowano

Newman, Pawła? ;) a tu wszyscy już śpią... no nic, dobrej nocy Wam życzę :)

Opublikowano

:bry:

Jak tam ?

http://allegro.pl/item921739720_pompa_paliwa_audi_a4_1_9_2_5_tdi.html dokladnie cos takiego :shocked: nawet nie wiem czy takie cos mam...hehe nie znam sie

No to dziękuj bogu że to ta pompka a nie główna ... :decayed: bo wtedy by kasy a kasy pękło :gwizdanie:

Opublikowano

Główna czyli wtryskowa? Miałem ostatnio wątpliwą przyjemność musieć dać do naprawy/ uszczelnienia. Naprawa w serwisie 1000PLN :bicz2: u magika :notworthy: połowa tej ceny.

Chyba widziałem nowego paździocha Pawła :cool1: Granatowy Avant? :palacz:

Opublikowano

Newman, Pawła? ;) a tu wszyscy już śpią... no nic, dobrej nocy Wam życzę :)

ano... "Stachu" dobry ziom

Opublikowano

Chyba widziałem nowego paździocha Pawła :cool1: Granatowy Avant? :palacz:

wydaje mi sie że Rafał mówił że Paweł ma czarny (taki nawet można powiedzieć grafitowy) avant w chrom-pakiecie

Opublikowano

No to właśnie go widziałem :>

Opublikowano

A jezdzi na takich ladnych felach od audi??Wczoraj na myjce na szwederku chyba byl...

Opublikowano

Nie wiem, z daleka widziałem ale w "jego rewirach".

Nowek... daj sobie ten obrazek z podpisu jako avatar (po lewej) :good:

Opublikowano

o pierdołach piszecie :evil: a tu nawet nie wiadomo jak ,skąd i o której ruszamy do Torunia....a wyjazd zbliża się wielkimi krokami :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 13:21_________________________________________________ogarnąć mi się :bicz:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 13:22_________________________________________________czekam na propozycje starszyzny :naughty: ja świerzak się nie wychylam :decayed:

Opublikowano

Jak nikt nie pisze to bez zmian, 18 w Toruniu, wiec 17 z hakiem w Strzyżawie :hi:

Jeśli znowu będzie krzyk i płacz, to może być w Bydgoszczy i wtedy również 18 pod Tesco ;)

Opublikowano

4don team ruszamy spod lidla??o 16.45??[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 13:29_________________________________________________ja znając życie jeszcze na myjnie podjade koło car-man-a przed wyjazdem :decayed:

Opublikowano

ja jeszcze nie wiem czy jadę... ale jeśli pojadę to pojawię się dopiero w Strzyżawie ;) jutro albo w sobotę rano będę wiedział na 100%

Opublikowano

Witam,

Na ostatnim spocie ktoś proponował mi pomoc w usunięciu serwisu z kompa. Mam nadzieje że obietnica zostanie dotrzymana :good:

Ps. Gdzie w Toruniu się spotykamy?? możliwe że zjawie się wcześniej w Toruniu???