Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

myślęcinek??(przy ładnej pogodzie)

Opublikowano

reniu , mysle ze narazie nie ma co rozpoczynać tematu jeszcze o spocie :wink4: poruszy sie go pod koniec tygodnia :cool1:

Grzesiu my na jutro wstepnie ustawieni jestesmy ? :naughty: później jeszcze sie dogada szczegóły :naughty:

Opublikowano

Grzesiu my na jutro wstepnie ustawieni jestesmy ? :naughty: później jeszcze sie dogada szczegóły :naughty:

tak :naughty: jeszcze jutro na koma się odezwe wcześniej
Opublikowano
reniu , mysle ze narazie nie ma co rozpoczynać tematu jeszcze o spocie :wink4: poruszy sie go pod koniec tygodnia :cool1:

Pod koniec tygodnia to będziemy umawiali się konkretnie, teraz tylko dabatujemy ;)

myślęcinek??(przy ładnej pogodzie)

Myślę czy nie zostawić Myslęcinka na bardziej zieloną porę roku, teraz w lesie szaro i nie ładnie ;)

Generalnie chodzi mi o miejsce przy pętli tramwajowej, jest tam długi parking po obu stronach ulicy więc powinniśmy się zmieścić nawet spora ekipą :good:

Opublikowano

hmm tak mi kiedyś przez myśl przeszedł pałac w Ostromecku lub tzw Papen Wald (teren pod drugiej stornie mostu fordonskiego) :gwizdanie:

Opublikowano

Ostromecko fajne, ale nie ma miejsca dla aut. Czasem własnego auta nie ma gdzie postawić a gdzie cała spotowa banda ;)

Papen Wald (teren pod drugiej stornie mostu fordonskiego)

A co to? :mysli:

Opublikowano

Nadwiślański Park Krajobrazowy ... Mój Ś.P dziadek mówił tak na ten las , aby przedrzezniac niemców czy jakos tak , wolnego tłumacznienia nie znam :wink4:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 21:55_________________________________________________a co do ostromecka , troche sie tam pozmienialo, na terenie tego pałacu jakiś parking tam zboku rezali :decayed:

Opublikowano

Musielibysmy chyba się ustawić wokół cetralnego zieleńca przed pałacem :naughty: w kółeczko... byłby kox :kox:

Opublikowano

Sam ręzałem ten parking :kox:

Opublikowano

No włąsnie zapomniałem że mamy swojego człowieka w tamtych okolicach :naughty:

Opublikowano
:bry: hehe co już wszyscy śpią o tej porze :tongue4: :tongue4: To miłej nocki :hi::kox::a4fan:
Opublikowano

nie wszyscy :P

Opublikowano

:bry:

ostromecko super sprawa :good: tylko czy w niedzielne popołudnie nie będzie tam za dużo ludzi :mysli:

Opublikowano

Wieczorkiem to już chyba nie, no ale koledzy... tam jest ładnie jak jest zielono przecież :chytry:

Opublikowano

Wieczorkiem to już chyba nie, no ale koledzy... tam jest ładnie jak jest zielono przecież :chytry:

Toruń powinien byc zadowolony...zaoszczędzą sporo kilometrów :naughty: ja jestem jak najbardziej za :evil:
Opublikowano

Miejsce tak na prawdę nie istotne, wszędzie mogę podjechać :evil: Ma być fajnie :dance:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 08:43_________________________________________________Skoro już jesteśmy w tym temacie to puszczę listę chętnych na spocik :cool1: konkretne miejsce ustalimy w tygodniu :naughty:

Spot niedziela 21.03.2010 Bydgoszcz

1. Reniu

2. ...

Opublikowano

:bry: Co słychać?

Miejsce tak na prawdę nie istotne, wszędzie mogę podjechać :evil: Ma być fajnie :dance:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 08:43_________________________________________________Skoro już jesteśmy w tym temacie to puszczę listę chętnych na spocik :cool1: konkretne miejsce ustalimy w tygodniu :naughty:

Spot niedziela 21.03.2010 Bydgoszcz

1. Reniu

2. manny90

Opublikowano

SUUUUOOOONECZKO wreszcie się pokazauuuuooo :pali: