Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień Dobry :hi:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mysle ze powinnismy zakonczyć ten dziwaczny spór , to jest kazdego indywidualna sprawa "kto?" "którędy?" pojedzie :good:

tak i o to nikt nie ma pretensji ale trzeba napisac ze mu nie pasuje i dojedzie -rozmawialem i z petara i binkiem ze moze tez dojada nie wnikalem jaki mieli powod najwazniejsze ze beda :a4fan:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: no to znowu sie zaczelo :polew: :polew: :polew:

Panowie jest niedziela...wiec sobie odpuscie...aha i jeszcze jedno nie dzielcie klubowiczow na starych i nowych to wam na spocie wyjasnie...Zuzy rekawicami :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

eeeeeeeeeee.... co to za vilydż sie dzisiaj tu robi...

prosze o spokój.. drogich kolegów

Opublikowano

Czil ałt gajz :cool1:

PS. Rafi... Twój temat już leci.

Opublikowano

:dance2::travolta:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 11:31_________________________________________________

Czil ałt gajz :cool1:

PS. Rafi... Twój temat już leci.

ok dzieki reniu :hi:

Opublikowano

Grzechu, to co pisałem o dieslu że mało pali nie tyczyło się Ciebie tylko mnie i mi to nie robi różnicy czy spali litr więcej czy litr mniej... nie spinaj się bo nie ma o co! przecież nikt Ci nie każe jechać z nami - możesz sobie wjechać od tych Strzelec, a nie bezsensu się denerwować. ja napisałem, że jadę kolumną bo tak chcę i tyle w temacie. i w tyłek na pewno nikomu nie mam zamiaru wchodzić bo taki nie jestem - jak mi się coś nie podoba to albo to przemilczę albo powiem wprost.

Opublikowano

dobra ludzie ....wyspałem się i przemyślałem to co napisałem :embarrassed:

macie racje w każdym calu ...

Rafi i Jędrek PRZEPRASZAM :hi:

czarno to widzę w bezpośrednnim kontakcie zemną :tongue4:

:polew:
Opublikowano

To moze ja cos powiem...

Od jakichs 2 tygodni mi sie zal robi jak odpalam forum, czytam te wasze przepychanki i az odechciewa mi sie spota na mysl ze wszyscy przyjada i beda na siebie patrzec "bykiem". Starszyzna stanie w jednej grupce, swiezaki w drugiej i bedziemy sie obrzucac gnojem...? Poza tym zauwazcie ze za rok czy dwa swiezaki tez beda starszyzna, a wtedy co? Bedziemy sie dzielic na 3? mlodsi starsi i najstarsi? Dajcie sobie siana panowie i panie, ja chetnie widzialbym taka wymiane zdan jak sie spotkamy i kazdy zywiolowo opowie swoja historie, bedzie mozna podyskutowac a nie zasmiecac forum takimi sprawami. Wyobrazcie sobie jak to musi wygladac w momencie kiedy wejdzie ktos z innej lokalizacji zobaczyc "co w Bydzi piszczy"... żenada!

A na koniec...

"Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu, niech żyje nam!" To pisał ja Jarząbek... albo Jarzombek (bo nie wiem czy byl dyslektykiem :polew:)

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia :hi:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: no to znowu sie zaczelo :polew: :polew: :polew:

Panowie jest niedziela...wiec sobie odpuscie...aha i jeszcze jedno nie dzielcie klubowiczow na starych i nowych to wam na spocie wyjasnie...Zuzy rekawicami :polew: :polew: :polew:

to fakt, jest niedziela, ale chyba nie odpuścimy, zawsze będa starzy i nowi :tongue4:

musisz się z tym pogodzić :polew:

no i oczywiście marzę o wyjasnianiu :naughty: tylko po męsku na gołe pięści a nie w rękawicach :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 12:20_________________________________________________

czarno to widzę w bezpośrednnim kontakcie zemną :tongue4:

:polew:

za późno :polew:

i tak osobisty kontakt nie wykluczony :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 12:23_________________________________________________

To moze ja cos powiem...

Od jakichs 2 tygodni mi sie zal robi jak odpalam forum, czytam te wasze przepychanki i az odechciewa mi sie spota na mysl ze wszyscy przyjada i beda na siebie patrzec "bykiem". Starszyzna stanie w jednej grupce, swiezaki w drugiej i bedziemy sie obrzucac gnojem...? Poza tym zauwazcie ze za rok czy dwa swiezaki tez beda starszyzna, a wtedy co? Bedziemy sie dzielic na 3? mlodsi starsi i najstarsi? Dajcie sobie siana panowie i panie, ja chetnie widzialbym taka wymiane zdan jak sie spotkamy i kazdy zywiolowo opowie swoja historie, bedzie mozna podyskutowac a nie zasmiecac forum takimi sprawami. Wyobrazcie sobie jak to musi wygladac w momencie kiedy wejdzie ktos z innej lokalizacji zobaczyc "co w Bydzi piszczy"... żenada!

A na koniec...

"Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu, niech żyje nam!" To pisał ja Jarząbek... albo Jarzombek (bo nie wiem czy byl dyslektykiem :polew:)

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia :hi:

no własnie

ja zawsze pisałem :mysli: jak ktos chce mi coś powiedzieć to zapraszam na spotkanie, podjade w każde miejsce w polsce, uwielbiam zagęszczoną atmosferę i wyjasniać osobiście :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Majki ale bez rękawić :naughty:

Opublikowano

Nie drapać się dziewczyny :punish:

Opublikowano

Fakt majki stary juz jestes :polew: wkoncu masz 32lata :polew: (zart oczywiscie) a ja tylko 27 :tongue4:

Opublikowano

Ehkem... :przebiegly:

Opublikowano

Reniu poczuł się urażony hehe :) i tak Was lubię :tongue4:

Opublikowano

Hehe... tomiczka i gurban6 są jeszcze młodsi duchem :kox:

Opublikowano

To ja sie może nie wypowiadam co do wieku :gwizdanie:

Opublikowano

spoko jak to mowia "LUZNA GUMA" TROCHE TAM MOZNA SOBIE POPISAC :hi: a tak na serio kto nas pozna to i tak bedzie z biegiem czasu wiedzial ze jest z nas NAJLEPSZA EKIPA- JAKA ?! KUJAWSKO-POMORSKA !!!!

Opublikowano

To co ja mam powiedzieć (już po 40 jestem) :rolleyes:

Chyba najstarszym klubowiczem z Kuj-Pom(chodzi mi o zlociki) :naughty:

Opublikowano

Najstarszy moze i wiekiem , ale kto wie jaki stary duchem ? :decayed: