Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reniu oblukasz na zywo i wtedy bedziemy gadac...bo boje sie pozniej co zrobie zima na moim 15"

to gwint dawaj :naughty:
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Artur gratki ;) Felunek najlepszy jaki mogłeś wziąć! ;P

Ja też mam się czym chwalić :gwizdanie:

Opublikowano

Reniu oblukasz na zywo i wtedy bedziemy gadac...bo boje sie pozniej co zrobie zima na moim 15"

to gwint dawaj :naughty:

U mnie jest -35 :cool1:

Lepiej swoją kozę posadź :decayed:

Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 21:31_________________________________________________

Ja też mam się czym chwalić :gwizdanie:

No to na co czekasz? :naughty: :naughty:

Opublikowano

manny jestes zadowolony??

Opublikowano

Lepiej swoją kozę posadź :decayed:

no-money.gif[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 21:36_________________________________________________Manny poka "nową" maske :evil:
Opublikowano

Ludzie, ludziska :) Ma ktos znajomosci w RTV ? Chce kupic TV objechalem dzis saturny i inne nie dla idiotow ale tam pracuje banda kretynow ktorzy nie potrafia odpowiedziec na najprostsze pytania...

Chodzi mi o to czy ktos jest w stanie zalatwic rabat :D Bo TV jakby mam wybrany

Opublikowano

A no jestem zadowolony :) Nówka sztuka :D Muszę tylko "A4" ściągnąć, nie zauważyłem, że jest jakiś nieoryginalny i kijowo wygląda bo "4" jest odwrotnie (odbicie lustrzane).

Arturo masz u mnie flachę ;)

Opublikowano

Karol poszukaj na ceneo ;) my tak teraz kupujemy tv bo się znacznie bardziej opłaca :) Artur ja mam zawieszenie 1BE (-20mm) i jest dobrze zarówno teraz jak i w zimie

Opublikowano

http://www.karas.jaroslawiec.pl/ 200zl za domek do 6 osob max wiec jak co tel do mnie :hi:

płace za cały wyjazd więc wątpie że dogadam się z organizatorem że domek załatwiam na własny koszt :mysli:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 22:19_________________________________________________a tu mam jednak 265zł z jedzeniem i atrakcjami :cool1:
Opublikowano

http://www.karas.jaroslawiec.pl/ 200zl za domek do 6 osob max wiec jak co tel do mnie :hi:

płace za cały wyjazd więc wątpie że dogadam się z organizatorem że domek załatwiam na własny koszt :mysli:

Nowekowi zapewne chodziło o "nasz" wyjazd kujawsko-pomorski... to o czym pisał Rafi..

Opublikowano

płace za cały wyjazd więc wątpie że dogadam się z organizatorem że domek załatwiam na własny koszt :mysli:

Nowekowi zapewne chodziło o "nasz" wyjazd kujawsko-pomorski... to o czym pisał Rafi..

aaaaaahaaaaaa :decayed:
Opublikowano

można tak i tak... Ogólnie domki sa 2 pokojowe zakładając młodzi np ja jedrex np kieras z laska 50zl nocleg wychodzi... atrakcje hmm zaledwie 60 70 zl =110 wyżywienie z domu jak kto woli... Ja lubię gotować.Dziecioki maja gdzie biegać no i psa można zabrać

Opublikowano

można tak i tak... Ogólnie domki sa 2 pokojowe zakładając młodzi np ja jedrex np kieras z laska 50zl nocleg wychodzi... atrakcje hmm zaledwie 60 70 zl =110 wyżywienie z domu jak kto woli... Ja lubię gotować.Dziecioki maja gdzie biegać no i psa można zabrać

ale to byście jechali w terminie ogólnego?? :kox:
Opublikowano

ja bardzo chętnie bym gdzieś wyskoczył nawet na weekend.. ale najpierw to trzeba sesję przeżyć.. :kwasny:

Opublikowano

ale najpierw to trzeba sesję przeżyć.. :kwasny:

u mnie zawsze pączątek wakacji składał się z 3 części:

1.odebranie świadectwa

2.wpierd... od ojca(za świadectwo)

3.początek wakacji

:polew:

Opublikowano

ja narazie jestem chetny na wypad nad morze :wink4:

Arturo , pieknie sie prezentuje teraz twoja lalunia na tych felgach , :notworthy:

Opublikowano

mój ojciec też tak zawsze mówił.. ale teraz to będzie sesja... info czy zaliczona... wkurzanie się na siebie jeśli coś nie poszło i we wrześniu ewentualne poprawki (których liczę, że nie będę miał)

Opublikowano

Przepraszam ,ale nie bede na spocie w sobotę w Bysi.Mój ojciec dostał udaru mózgu i jest w szpitalu.Nie wiem co napisać...... przepraszam.Dziękuję za odpowiedzi w sprawie logów.