Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to teraz czekamy na fotki :)

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja mam taki bajzel w pokoju ze nie moge znaleźć czytnika kart :wallbash:

Opublikowano

Paweł piwo masz pewnie w lodówce,tam szukaj czytnika :polew: Oczywiście zartuje.Żałuję że nie byłem na spocie.Następnym razem będę.Miłej nocki sobotniej i niedzieli :cool1:

Opublikowano

4300 albo 5000 :wink4:

jakie przetwornice i palniki? masz cos konkretnego co chcesz zalozyc? czy jakies hidy z allegro?

Opublikowano

nie mam pojecia jakie to byly by nawet koszta i wkład pacy przy rezaniu ori , no i nie wiem nawet czy mam lampy przystosowane do tego :embarrassed:

chciałbym ori wszystko , ale hidy wyjdą chyba taniej

Opublikowano

wlasnie dlatego pisze ja zalozylem u siebi nowki przetwornice koito z lexsusa/toyoty cene nowek jest zblizona do uzywanych valeo :gwizdanie: a tez ladnie pasuja pod lampe, i jestem z nich zadowolony, nie ma zadnych zakłóceń na cb..... wiec jak bedziesz sie decydowal na montaz to poczytaj sobie o tych koito bo naprawde wydaje mi sie ze warto, no chyba ze bedziesz zakladal hidy ktore napewno beda tansze, ale.....

Opublikowano

narazie trzeba sie odbić z finansowego doła ... pewnie spotkamy sie na spocie i pogadamy dokladniej zanim bede mial kase na to :wink4:

Opublikowano

No koleżanki i koledzy... było bardzo fajnie, szkoda tylko że nie wszyscy mogli pojechac na dalszą miejscówkę.

Jestem na prawdę zadowolony z frekwencji i atmosfery :notworthy:

PS. Prawa noga Darka była dzisiaj trochę niesforna :evil:

Opublikowano

ta... chyba zapomniał, że nie wszyscy mają "V-ki" i trudno go czasem dogonić :decayed:

Opublikowano

A jak już mowa o ksenonach to ciekaw jestem jak to jest z poziomowaniem w ori ksenonach to znaczy jak jest rozwiązane mocowanie do wahacza. Czeka mnie wymiana elementów zawieszenia przedniego, a chce wymieniać całość i zastanawiam się czy wahacz jest taki sam czy ma jakiś "dynks" do mocowania tej " krańcówki" od regulacji lamp.

Jak się wygrzebię z remontu w domu to muszę zwalić koło i się dokładnie temu przyjrzeć :mysli:

Opublikowano

Starałem się go jakoś trzymać i mój paździoch nawet przyjemnie szedł :kox:

Zaraz będą foty... :cool1:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 21:46_________________________________________________Dominik... samopoziom jest chyba na tyle montowany :mysli:

Opublikowano

ja dziś miałem opcję oszczędnościową i jechałem najoszczędniej jak się dało... [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 21:49_________________________________________________Reniu i jaki to paździoch - zawsze masz wypucowaną furkę, dziś chyba jako jedyny :cool1:

Opublikowano

Reniu po części masz rację bo na belce też jest jakiś czujnik ale na przednim lewym wahaczu też jest. Teraz nie wiem na którym z wahaczy ale jest na 100%. Muszę się uporać z remontem to wtedy to obadam ale obawiam się że urlopu mi nie starczy :wallbash:

Co do czystości Renia fury nie mam żadnych zażaleń ale bliźniaczki też były dzisiaj myte :cool1:

Opublikowano

fajnie wyszły :) kurcze proponuję robić fotki w tym Kauflandzie :gwizdanie:

Opublikowano

Fotki jak zawsze profesjonalne. Na Kauflandzie miejscówka faktycznie zajebiaszcza.

Fot 3 i 4 Kieras już gmera przy moim zderzaku :polew: ale jeszcze go nie zgubiłem.

Tak jak obiecałem jak się trafi tanio eSkowy to mój poleci do Kierownika :good:

Opublikowano

Fotki jak zawsze profesjonalne. Na Kauflandzie miejscówka faktycznie zajebiaszcza.

Fot 3 i 4 Kieras już gmera przy moim zderzaku :polew: ale jeszcze go nie zgubiłem.

Tak jak obiecałem jak się trafi tanio eSkowy to mój poleci do Kierownika :good:

trzymam cie za słowo :decayed:

Opublikowano

dzieki za spota...fotki pierwsza klasa!!

Obiecany link dla kolegi tomladnia: http://rapidshare.com/files/211381366/vag208_311.2_409.1.rar[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 22:17_________________________________________________no i prze[raszam ze nie moglem dluzej :evil: ale zrobilem co moglem :tongue4:

Opublikowano

ide sobie nogi troche przykrócić ... troche za duzy jestem ... i na niektórych zdjeciach wygląda to jak kartykatura ... ;( :decayed:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 22:20_________________________________________________rafi , a właściwie Aśka ... no i Reniu ... Zdjecia jak zwykle super :decayed:

Opublikowano

Wujku Reniu :wink4: dziekuje za Fote w moim watku!! :notworthy: :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 22:31_________________________________________________PANOWIE RUSZAMY TEMAT KOSZULEK CZY NIE??!! BO JAK NIE TO ZAMAWAIAM TAKA JAK MA NEWMANN INDYWIDUALNIE!!!!!!