Opublikowano 14 Czerwca 201016 l na moim filmie jest deszczowo i może gościu z Veyrona nie chciał ryzykować
Opublikowano 14 Czerwca 201016 l dzisiaj widziałem S4 b8 czarne(felunek też black) na warszawskich blachach na rondzie toruńskim [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 12:51_________________________________________________dzwoniłem do skupu katalizatorów - 50zł za kata dają
Opublikowano 14 Czerwca 201016 l Karolusss mam pytanie... czy jakąś rybkę też dałoby się uwędzić??? Jakby co, ja się piszę tylko daj znać kiedy i jak się przygotować... Pewnie ze sie da Najlepiej Pstrag (tanio) i Wegorz (drogo) i jedno i drugie moge uwedzic, w zasadzie to kazda rybke moge uwedzic pod warunkiem ze jest "tlusta" ryba (leszczy sie nie wedzi ) A co do tego kiedy no to na pewno weekend (ktory? do wyboru do koloru), dzien wczesniej trzeba ryby przygotowac (odpowiednio wypatroszyc) i posolic zeby mozna bylo na nastepny dzien wedzic ot i cala historyja
Opublikowano 14 Czerwca 201016 l To super, ja się piszę na najbliższe wędzenie.. powiedz tylko kiedy i jak mam wszystko przygotować...
Opublikowano 14 Czerwca 201016 l To napisz mi na PW jakies gygy do siebie czy cus nie bede zasmiecac forum a raczej zarybiac Ps. Oczywiscie zapraszam innych do wspolnego wedzenia mysle ze w 1 weekend kilka osob moze sobie uwedzic rybke, samo wedzenie to raptem 1-2h Otworze liste: 1. Zuz@ 2. ...
Opublikowano 14 Czerwca 201016 l [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 12:51_________________________________________________dzwoniłem do skupu katalizatorów - 50zł za kata dają A zobacz tą stronę Grześ: http://www.katalizatory.com/?gclid=CPeMh8j556ECFQcx3wodaQ11Jg Tu jakoś lepiej chyba płacą za katy.
Opublikowano 14 Czerwca 201016 l No nie mów że tyle płacą za kata może jakbyś TY chciał od nich kupić
Opublikowano 14 Czerwca 201016 l No nie mów że tyle płacą za kata może jakbyś TY chciał od nich kupić Nie wiem tak na prawdę ile, ale taki skup znalazłem. Można zadzwonić i spytać. Jak był "Topór", to mówił, że za swojego dostał coś koło 300 pln.
Opublikowano 14 Czerwca 201016 l Jakby tyle dawali, to starczyłoby Grzechowi na dwie strumienice. http://www.tlumiki-gruchot.pl/modules/myalbum/photo.php?lid=2934&location_id=184
Opublikowano 14 Czerwca 201016 l Na forum było już kilka razy że gruchot daje lipne plecionki :gwizdanie: Ja mam zostawioną puszkę kata, została tylko wybebeszona z wnętrzności.
Opublikowano 14 Czerwca 201016 l Na forum było już kilka razy że gruchot daje lipne plecionki :gwizdanie: Ja mam zostawioną puszkę kata, została tylko wybebeszona z wnętrzności. Ja myślę o założeniu strumienicy do A4, bo cały łącznik elastyczny(harmonijka) jak i plecionka wokół są walnięte. Ale czekam na decyzję syna, przecież nie będę mu się narzucał
Opublikowano 14 Czerwca 201016 l Nowek a cos wiecej bo Twoje ostatnie informacje sa bardzo okrojon z tresci