Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja sie stawiam w niedziele :naughty:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja też się postaram dotrzeć :decayed:

Opublikowano

Ja tyż :kox:

Opublikowano

:gwizdanie: no to ekipa szykuje sie mocna :wink4:

Opublikowano

No ja też, ale to mało ważne...

Opublikowano

tylko nie bijcie jak przyjadę brudasem.. bo na trasie to może się trochę upierniczyć :kwasny:

Opublikowano

tylko nie bijcie jak przyjadę brudasem.. bo na trasie to może się trochę upierniczyć :kwasny:

spoko ja nawet nie mam zamiaru swojego do tego czasu myc... :polew: bo non stop cos przy nim grzebie :polew:

Opublikowano

Karolus ujzany na wojska polskiego potem u konara ale bym urwal w 306 i jeszcze sabba bym przyjol na dupe... :wallbash:

Opublikowano

Nowek wpadasz na spota?

Opublikowano

Nowek...kupiles juz cos?? chyba ze przyjedziesz na spot i nam opowiesz :evil:

Opublikowano

Karolus ujzany na wojska polskiego potem u konara ale bym urwal w 306 i jeszcze sabba bym przyjol na dupe... :wallbash:

Nowek jezdzi jak szatan! Mowie Wam... Nie moze byc inaczej skoro przyjechal przede mna do Konara :polew: A Saabik faktycznie prawie bokiem poszedl :naughty:

Opublikowano

NIEMCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

NIEMCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:bicz: :bicz3:

jeszcze coś?? :baseball:

Opublikowano

ESPANIA[br] :oklaski: Dopisany: 07 Lipiec 2010, 21:44_________________________________________________w drugiej połowie troche niemcy się zdziwili poczatkowymi akcjami hiszpanów aż zrobiło się w końcu 1 : 0 :naughty:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 21:46_________________________________________________widzę że spot został ustalony w jakimś małym gronie :mysli: i tak zostało :kwasny:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 22:20_________________________________________________

a ja będę kibicowała Niemcom... podoba mi się ich technika gry i wydaje mi się, że pokonają Hiszpanię...

a poza tym Niemcy produkują super samochody CCCO :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 22:38_________________________________________________

w finale i tak przegrają :decayed: jutro za Hiszpanią będę i w finale również..

a kto powiedział, że Hiszpania będzie w finale???

Zuzk@ jednak wydawało Ci się :tongue4:

nooo Jędrek powiedział że hiszpania będzie w finale :naughty:

i tak zostało :good:

pozdrowionka[br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 22:23_________________________________________________ESPANIA[br] :oklaski: [br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 22:28_________________________________________________jednak hiszpanie wycisnęli słabość z niemców :bicz3:

Opublikowano

szkoda kurcze ... bo jednak niemcy ładnie grali od początku turnieju ... duzo bramek , znakomite widowiska

Wygrali lepsi

ale i tak jestem za Holandią ! :kox:

Opublikowano

a ja za Hiszpanią już teraz bo Brazylia odpadła :( a o 3 miejsce będę za Urugwajem :decayed:

Opublikowano

Najlepszego Newman!! :drunk:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 06:34_________________________________________________a tutaj co tak pusto?? po co ten wątek wogóle jest w "sticky topics" jak w nim nic nie ma :kwasny:

http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarz_kujawskopomorski_testy-t127416.0.html

Opublikowano

Niemcy odpadli :sorry::dontknow::sorry::dontknow::sorry::dontknow::sorry::dontknow::sorry::dontknow:

Oglaszam czwartek dniem zaloby :confused4:

Ps. A kto nie byl wczoraj na meczu niech zaluje :D Zuzk@ miala najdalej i przyjechala wiec nie ma usprawiedliwienia dla nikogo :tongue4: Zakonczylo sie mikrospotem :polew:

Opublikowano
widzę że spot został ustalony w jakimś małym gronie :mysli: i tak zostało :kwasny:

Majki za przeproszeniem... co Ty pier****? :blink: Od kilku ustalane jest miejsce spotu a Ty nagle się obudziłeś :thumbdown:

Newman nie ma dzisiaj urodzin... ma źle wpisane w GG :naughty:

Tymczasem kawka na obudzenie :kawa: