felipe.avant Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Opublikowano 11 Lipca 2010 BRAVO BRAVO BRAVO Española!!! :>
Kierownik Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 a kogo ten czerwony avant ze zderzakiem od eS :gwizdanie: ?
Artur82 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 a kogo ten czerwony avant ze zderzakiem od eS :gwizdanie: ? a trzeba bylo byc to bys wiedzial a tak powaznie to kolega juz drugi raz byl na spocie wiec widac ze ktos sie ociaga
jedrekx Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 witam wszystkich! niestety nie zdążyłem dojechać na spota bo przed 19 dojeżdżałem do Bydgoszczy. przejeżdżałem przez Łuczniczkę, ale nikogo już nie było. trasa - masakra, 5 godzin drogi, 200 zł i 6pkt karnych (pierwszy mandat w życiu ) i popsute CB . meczyk nudny jak każdy finał, ale cieszy mnie wynik :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 witam wszystkich! niestety nie zdążyłem dojechać na spota bo przed 19 dojeżdżałem do Bydgoszczy. przejeżdżałem przez Łuczniczkę, ale nikogo już nie było. trasa - masakra, 5 godzin drogi, 200 zł i 6pkt karnych (pierwszy mandat w życiu ) i popsute CB . meczyk nudny jak każdy finał, ale cieszy mnie wynik :gwizdanie: za co ten mandacik?? predkosc??
Kierownik Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 predkosc pewnie i wyprzedzanie na podwójnej bo za duzo coś punktów
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 po spocie pojechalem poujezdzac crosika 250ccm...wrazenia bez cenne...upadek w lesie...bol bezcenny...ale i tak wrazenie poprostu cos pieknego w japonkach go ujeżdzałeś??
Artur82 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 po spocie pojechalem poujezdzac crosika 250ccm...wrazenia bez cenne...upadek w lesie...bol bezcenny...ale i tak wrazenie poprostu cos pieknego w japonkach go ujeżdzałeś?? nie w bagazniku byl stroj
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 meczyk nudny jak każdy finał, ale cieszy mnie wynik :gwizdanie: w 2002 finał był arcyciekawy (przypomne - Ronaldo 2x)
jedrekx Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Artur prędkość prędkość.. miało być 300 i 8pkt, ale pani policjantka, nawiasem mówiąc bardzo ładna blondynka , zlitowała się bo sprawdziła, że nigdy wcześniej nie miałem żadnego mandatu...
Kierownik Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 a kogo ten czerwony avant ze zderzakiem od eS :gwizdanie: ? a trzeba bylo byc to bys wiedzial a tak powaznie to kolega juz drugi raz byl na spocie wiec widac ze ktos sie ociaga Niestety nie moglem jechać ;( juz drugi spot pod rząd opuszczony . Na nastepnego spota postaram sie poprawić !
Artur82 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 najlepsze ujęcie finału :polew: :polew:
manny90 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Jimmy Jump! Uwielbiam jego akcje na największysz imprezach sportowych Finał... Nie po mojej myśli. Ale gdy Niemcy odpadli już wszystko było mi obojętne... Grzechu, żabka się prezentuje genialnie A jeśli masz czas to od wtorku może się prezentować jeszcze lepiej :gwizdanie:
Kierownik Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Grzechu, żabka się prezentuje genialnie A jeśli masz czas to od wtorku może się prezentować jeszcze lepiej :gwizdanie: Zespolone lampiony
Rekomendowane odpowiedzi