Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pogoda jest dobra cały czas chyba że cos z oczami mi sie porobiło :naughty:

chyba że do bydgoszcy przełożymy spot dzis i sie przekonamy pewnych spraw z obecnościa na spocie co niektórych klubowiczów :tongue4:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to jadymy my do Torunia czy nie bo juz nie kumam :mysli:

Opublikowano

to jadymy my do Torunia czy nie bo juz nie kumam :mysli:

Lista obecnych:

1. Grzechu

2. Majki

3. Reniu

bys musiał się z Reniem ustawić :tongue4:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: Majki przeciez Ty jestes nie spotykanie spokojny czlowiek, wiec zrozum...ja np. jezdzilem do Torunia zima i kazdy spot kolejny stalem tam w deszczu. Po jednym nawet wrocilem przeziebiony i nie plakalem...teraz mam urlop i nie usmiecha mi sie klejny raz w deszczu i stanie w deszczu...szkoda ze nie macie tam parkingu podobnego do naszego pod Tesco bo wtedy nie byloby gadania...

...zycze udanego spota :notworthy::good: :good:

PS. Zwroc uwage ze nawet z Toronto chlopaki sie nie wpisuja...a jest was paru :wink4:

Opublikowano

dzięki :hi:

więc dzisiaj spotkanie świętej trójcy :kox:

Reniu & Majki & Grzechu

jakby nie patrzeć sama elita :kox:

Opublikowano

Panowie znawcy mam pytanie... Mam okazję kupić licznik z FISem, wszystko pasuje tylko jest od automata, da się to jakoś obejść?

automatem sie nie przejmuj :naughty: tylko pamietaj zeby byl przed liftowy z zegarkiem bez cyfr, i manetke tez potem zebys kupil ta z dwoma rzedami pinow

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: Majki przeciez Ty jestes nie spotykanie spokojny czlowiek, wiec zrozum...ja np. jezdzilem do Torunia zima i kazdy spot kolejny stalem tam w deszczu. Po jednym nawet wrocilem przeziebiony i nie plakalem...teraz mam urlop i nie usmiecha mi sie klejny raz w deszczu i stanie w deszczu...szkoda ze nie macie tam parkingu podobnego do naszego pod Tesco bo wtedy nie byloby gadania...

PS. Zwroc uwage ze nawet z Toronto chlopaki sie nie wpisuja...a jest was paru :wink4:

więc mam nadzieje że w zimę będziesz na każdym :tongue4: :gwizdanie:

pozdrawiam :>

Opublikowano

dropson kiedy bedziesz teraz jakos w kuj-pom...bo poszukalbym manetki pod pelen fis i chodzi mi o to kodowanie co kiedys Ci pisalem [br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 13:48_________________________________________________

Majki wiesz, ze ja nie zawodze :cool1:

Opublikowano

ja zmykam narazie :naughty:

wiem że grzechu napewno będzie, nie wiem jak reniu, pozdrawiam :good:

Opublikowano

PS. Zwroc uwage ze nawet z Toronto chlopaki sie nie wpisuja...a jest was paru

jezeli chodzi o mnie, to zawitam na spota gdzies w polowie wrzesnia.... :cwaniak1:

Opublikowano

dropson kiedy bedziesz teraz jakos w kuj-pom...bo poszukalbym manetki pod pelen fis i chodzi mi o to kodowanie co kiedys Ci pisalem [br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 13:48_________________________________________________

Majki wiesz, ze ja nie zawodze :cool1:

wiem wiem, pozdrawiam :cool1:

Opublikowano

Jestem na dobrej drodze do FIS-a :D

Opublikowano

Jestem na dobrej drodze do FIS-a :D

tez chciałem rezać ale Dropsone mnie obudził ze snu :decayed:

1-szy polift,260km/h na budziku (normalnie jest 220km/h)

to tak w skrócie mówiąc zdecydowało :gwizdanie:

Opublikowano

heh a co to za roznica czy masz 220 czy 260??? Ani jednego ani drugiego nie zamkniesz...

Opublikowano

heh a co to za roznica czy masz 220 czy 260??? Ani jednego ani drugiego nie zamkniesz...

wiem że nie zamkne bo by musiało być 360km/h żebym mógł stwierdzić że zamknełem :gwizdanie:

przy 260km/h mógłbym jedynie stwiedzić że przekroczyłem :naughty:[br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 15:28_________________________________________________a tak wogóle to chodzi o rodzaj zegarów i ich rezanie (pisałem przecie że w skrócie :disgust:) :cool1:

Opublikowano

Czy przypadkiem Grzechu nie mówisz o liczniku od PB ?

Petara? Smigasz z nami do Torunia?

Opublikowano

Reniu już (na Allegro) widziałem kilka AHU 90KM z zegarami 260km/h ....i zawsze się dziwiłem czemu robili 2 rodzaje [br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 15:34_________________________________________________a może poprostu po 1-szym lifcie były już 260-tki :mysli:

Opublikowano

Walić to czy jest 220 czy 260. Bardziej by mnie bolało gdyby obrotek był do 7k a ja ledwo dokręcałbym go do połowy :polew:

Opublikowano

Walić to czy jest 220 czy 260

to juz agresja :shocked:
Opublikowano

W Avancie większym problemem jest wychaczyć manetkę z obsługą tylniej wycieraczki...