Reniu Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 miron fajne świateła trzasnał - ma ledy z tyluhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2263030660036bc9.html Wyczesane... ale on juz takie ma od dosyc dawna
manny90 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 ja bym sie pisal na jutro o ile ktos by mnie zabral ...i tak siedze cala niedziele w domu BRAWO Tomasz GOLLOB!!! Jeśli wytrzezweje po weselu to cie zabieram na spota... swoja droga, mialem dzisiaj wesele wujko/kuzyna (powiazaniem rodzinnym wujek, wiekiem kuzyn ), wiozlo go do slubu srebrne a4 avant, B7, 2.0 Tdi, 170KM... Oczywiscie z wlascicielem pogadalem i... dolaczy do klubu! Generalnie po kilku kielonach okazalo sie, ze to wlasciwie moj sasiad, mieszka 4 ulice ode mnie, jego a4 juz widzialem, KIEDYS NAWET KALENDARZYK ZOSTAWILEM. zapomniwalem dodac, ze 2.0 170KM QUATTRO! Sory panowie za moje pisanie ale rozumiecie.. Wesele... A w ogole to slub byl w nowej wsi wielkiej, eskortowala nas policjia i klub motorowy FENIKS Bylem naczelnym fotoigrafem, wiec wyrwalem z poliucją do przodu przed kolumna weselna... Powiem wam, ze przezycie niesamowite.... Jedziesz sobie za radiowozem 180km/h i masz w d*pie swiatla, samochody wszystko... Odwiezli mnie do lotniska i zawrocili. Wpadlem na chwile do Rafiego na staje, kupilem 2 red bulle i na wesele (foty strzelać = ) A co najśmieszniejsze? Wróciłem do domu suką, a mundurowy moją A4 Pozdrawiam.
rafi_a4 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 ja już w pracy miłego dnia. pozdrawiam
Kierownik Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Jeżeli byłby dziś organizowany jakiś spot spontan , to na którą godz ?
komar865 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 siema ja dzis ze spotu odpadam bo odpust i obiadzio u kochanej babci sobie petard nakupuje
manny90 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Jeśli spot dzisiaj to pod wieczor jak dla mnie... Zaraz ide na poprawiny...
majki77 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 pozdrowionka dla wszystkich pogoda jest dziś
Newman Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Tomasz Gollob Tomasz.... ostro świetowaliśmy jego zwyciestwo... dopiero sie obudzilem.
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 http://www.mmbydgoszcz.pl/7803/2010/9/12/mm-moto-sts-tuning-show---dzien?category=photos
jedrekx Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 nie ma żadnego odzewu więc chyba spota nie będzie... w takim razie zobaczymy się za tydzień
Kierownik Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Panowie i panie ... z tego miejsca chciałbym wszystkich pozdrowic i życzyć udanego tygodnia ... za godzine wyjazd do Austrii i Włoszech Maranello moje pozdrowienia dla wszystkich ps: czekajcie na mnie z koszulkami
gurban6 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Szerokiej drogi Będziemy czekać Paweł na Ciebie .A tak na poważnie to miłego pobytu poza granicami kraju.
jedrekx Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 z koszulkami poczekamy niech się więcej chętnych zgłosi bo przy takiej ilości ceny będą masakryczne
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Panowie i panie ... z tego miejsca chciałbym wszystkich pozdrowic i życzyć udanego tygodnia ... za godzine wyjazd do Austrii i Włoszech Maranello moje pozdrowienia dla wszystkich ps: czekajcie na mnie z koszulkami do zobaczenia kolego
Rekomendowane odpowiedzi