Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ooo wszyscy spia :blink: :blink:

Opublikowano

ja bym sie pisal na jutro o ile ktos by mnie zabral ...i tak siedze cala niedziele w domu :wink4:

BRAWO Tomasz GOLLOB!!!

Jeśli wytrzezweje po weselu to cie zabieram na spota...

swoja droga, mialem dzisiaj wesele wujko/kuzyna (powiazaniem rodzinnym wujek, wiekiem kuzyn :P), wiozlo go do slubu srebrne a4 avant, B7, 2.0 Tdi, 170KM... Oczywiscie z wlascicielem pogadalem i... dolaczy do klubu! Generalnie po kilku kielonach okazalo sie, ze to wlasciwie moj sasiad, mieszka 4 ulice ode mnie, jego a4 juz widzialem, KIEDYS NAWET KALENDARZYK ZOSTAWILEM.;) zapomniwalem dodac, ze 2.0 170KM QUATTRO! :P Sory panowie za moje pisanie ale rozumiecie.. Wesele... :hi:

A w ogole to slub byl w nowej wsi wielkiej, eskortowala nas policjia i klub motorowy FENIKS ;) Bylem naczelnym fotoigrafem, wiec wyrwalem z poliucją do przodu przed kolumna weselna... Powiem wam, ze przezycie niesamowite.... Jedziesz sobie za radiowozem 180km/h i masz w d*pie swiatla, samochody wszystko... Odwiezli mnie do lotniska i zawrocili.

Wpadlem na chwile do Rafiego na staje, kupilem 2 red bulle i na wesele (foty strzelać = :drunk:) A co najśmieszniejsze? Wróciłem do domu suką, a mundurowy moją A4 :polew:

Pozdrawiam.

Opublikowano

:bry: ja już w pracy

miłego dnia. pozdrawiam

Opublikowano

:hi:

Jeżeli byłby dziś organizowany jakiś spot spontan , to na którą godz ? :cool1:

Opublikowano

Grzegorz jak noga ??

Opublikowano
:bry: siema ja dzis ze spotu odpadam bo odpust i obiadzio u kochanej babci :decayed: sobie petard nakupuje :naughty:
Opublikowano

Jeśli spot dzisiaj to pod wieczor jak dla mnie... Zaraz ide na poprawiny...

Opublikowano

:hi:

pozdrowionka dla wszystkich :good:

pogoda jest dziś :cool1:

Opublikowano

może o 18 w Myślęcinku?

Opublikowano

ja dzis odpadam :confused4:

Opublikowano

nie ma żadnego odzewu więc chyba spota nie będzie... w takim razie zobaczymy się za tydzień :)

Opublikowano

Panowie i panie ... z tego miejsca chciałbym wszystkich pozdrowic i życzyć udanego tygodnia ... :) za godzine wyjazd do Austrii i Włoszech :)

Maranello moje :kox:

pozdrowienia dla wszystkich

ps: czekajcie na mnie z koszulkami :decayed:

Opublikowano

Szerokiej drogi :wink4: Będziemy czekać Paweł na Ciebie .A tak na poważnie to miłego pobytu poza granicami kraju. :)

Opublikowano

z koszulkami poczekamy ;) niech się więcej chętnych zgłosi bo przy takiej ilości ceny będą masakryczne :wallbash:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Panowie i panie ... z tego miejsca chciałbym wszystkich pozdrowic i życzyć udanego tygodnia ... :) za godzine wyjazd do Austrii i Włoszech :)

Maranello moje :kox:

pozdrowienia dla wszystkich

ps: czekajcie na mnie z koszulkami :decayed:

do zobaczenia kolego :hi: