Newman Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 to ja tez bede ale sie spóźnie troszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 no to po spocie fajny spontan był, jak zwykle super towarzystwo i frekwencja niezła (10 aut). Reniu prosimy o fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Coś tam udało się ustrzelić... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=125484.msg1948020#msg1948020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Dałem d*py , miałem przyjechać , a niestety nie udało sie ... ;( jak zwykle doborowa ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1987 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Szybko zwinęliście się spod Tesco. Byłem przed 19. przy HWS i później na parkingu pod Tesco i nikogo nie zastałem. A może następnym razem jakiś Bowling? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 zwinęliśmy się szybko bo było dosyć zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 no zimno bylo a nie dlugo bedzie snieg ale w dobrym towarzystwie da sie jakos to zniesc :> [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 22:13_________________________________________________no niedźwiadki nie śpimy :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 ja nie śpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 ja nie śpię no choć jeden ocalały :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 no baaaa... ja mam jutro dopiero na 10:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 taki to ma dobrze ja to na 6:00 do pracy jakos da sie przezyc ten fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 :gwizdanie:niedźwiadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 życie studenta jest czasem fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 ty to jestes zamarzniety niedzwiadek [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 22:39_________________________________________________ życie studenta jest czasem fajne dobrze podkreslone czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 no baaaa... ja mam jutro dopiero na 10:30 A ja na 12:00 na basenik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 ja będę biegał za piłką za auditorium novum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1987 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 zwinęliśmy się szybko bo było dosyć zimno No, a teraz już cieplej nie będzie. Tak więc po co stać na parkingu skoro można pograć sobie czy to w Galerii czy też na Łuczniczce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 ten to juz ma za dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 [quote name=wera ] ty to jestes zamarzniety niedzwiadek [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 22:39_________________________________________________ życie studenta jest czasem fajne dobrze podkreslone czasem wcale nie,poprostu byłem umówiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 zwinęliśmy się szybko bo było dosyć zimno No, a teraz już cieplej nie będzie. Tak więc po co stać na parkingu skoro można pograć sobie czy to w Galerii czy też na Łuczniczce? Ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi