Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za spota :notworthy:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za udanego spota :hi:

Opublikowano

dzięki :hi:

na Szosie Gdańskiej kilka osobówek w gigantyczną dziure wpadło(pourywane koła) :blink:

Opublikowano

ja też dziękuję za udanego spota :good: 14 aut więc spoko :) mam prośbę.. mógłby ktoś poinformować Petarę, że ma koszulkę do odbioru? ja niestety do Niego nie mam numeru... napiszę jeszcze do niego PW..

Opublikowano

na Szosie Gdańskiej kilka osobówek w gigantyczną dziure wpadło(pourywane koła) :blink:

Jechałem ok. 18. do domu przez Wyszyńskiego i tuż za mostem (kierunek Osielsko) stało 10 aut na awaryjnych.

Opublikowano

no to nieźle.. ja jechałem tamtędy w piątek i nie widziałem w sumie żadnej mega dużej dziury...

forspam87 to mogłeś chociaż na spota na chwilę podjechać bo o 18 był pod tesco ;)

Opublikowano

Wiśnia jeszcze raz mnie obudzisz!! :bicz:

:tongue4:

lepszy jestem od budzika :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 20:35_________________________________________________

Jechałem ok. 18. do domu przez Wyszyńskiego i tuż za mostem (kierunek Osielsko) stało 10 aut na awaryjnych.

ja jechałem z grzesiem i potwierdzam z 10 furek stało z Psiarnią z pourywanymi kołami :wallbash:

Opublikowano

my lajtowo polecieliśmy 10

i akurat wjeżdżaliśmy do torunia jak było światełko do nieba także atrakcji nie brakowało :good:

do zobaczenia za tydzień w toronto wiara :gwizdanie:

Opublikowano

ja rowniez dziekuje :wink4:

Opublikowano

po tej pizzy mi tyłek wysadza :naughty:

Opublikowano
[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 20:48_________________________________________________ :notworthy: za spota mojej żonce nawet sie podobało :cool1:
Opublikowano

do zobaczenia za tydzień w toronto wiara :gwizdanie:

mnie nie będzie :klamie:

:sarcastic:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 20:57_________________________________________________tu macie dziurke przy Bazylice

Opublikowano

dzieki za spocik....

wera i dropson dzieki za fanty.

dropsone przekaz idzie...

Opublikowano

Dziękuję za spota... oczywiście jak zawsze pozytywnie... Artur dam znać co i jak do wtorku/środy

fotki wyszły słabo w tym świetle ale jakieś postaram się wrzucić za chwilkę [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 22:12_________________________________________________takie mody planuje na wiosne tego roku.. fotka autka była wykonywana w czasie zakupu dlatego jeszcze WP :P

audilisz2a.jpg

Opublikowano

no to nieźle.. ja jechałem tamtędy w piątek i nie widziałem w sumie żadnej mega dużej dziury...

forspam87 to mogłeś chociaż na spota na chwilę podjechać bo o 18 był pod tesco ;)

Ja jechałem tam dziś i też jakoś dziury głębokiej na koło nie było albo gdzieś w kałuży była.

Na spot chciałem podjechać, bo rodziców zawoziłem na Szwederowo i miałem w planach TESCO lub Łuczniczkę. Niestety musiałem o tej 18, na chwilę podjechać do domu, a w moim przypadku podróż do domu to jakieś 30 min, więc już na spota nie zdążyłem.

ja jechałem z grzesiem i potwierdzam z 10 furek stało z Psiarnią z pourywanymi kołami :wallbash:

Też Misiaków widziałem.

:sarcastic:tu macie dziurke przy Bazylice

Wczoraj jechałem z kumplem 2 autami tamtędy. Na szczęście (nie dla niego) on jechał jako pierwszy, wiec to on tą dziurę zaliczył (przy prędkości 30-40 km/h).

takie mody planuje na wiosne tego roku.. fotka autka była wykonywana w czasie zakupu dlatego jeszcze WP :P

audilisz2a.jpg

Co do modów to w tym roku chcę kupić lampy (poliftowe oczywiście). Miałem je już wymienić w 2010r. ale rezanie mnie przeraziło, a raczej brak czasu i chyba drobne obawy przed samodzielnym montażem lamp.

Opublikowano

ja kupie raczej te dzielone żeby zadużo się nie mordować :P chyba że sie trafią US :P

Opublikowano

Damian jak zrobisz tak auto to będzie wyglądać mega... celujesz w 17 czy 18 cali? możliwe, że moje "felgi zimówki" będą na sprzedaż na wiosnę..

Opublikowano

ja kupie raczej te dzielone żeby zadużo się nie mordować :P chyba że sie trafią US :P

Dzielone :thumbdown: Naprawdę nie ma z lampami dużo roboty. Przy zespolonych efekt jest 100 razy lepszy.

Opublikowano

Mam prośbę. Może ktoś wrzucić tu lampy zespolone i dzielone? Bo ja jakoś jednych z nich znaleźć nie mogę ;|