Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszego Binek :hi:

Dzieńdoberek wszystkim :kawa:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Binek .... grania w Amnesji Ci zycze :)

Opublikowano

:hi:

i ja przyłączam się do życzeń :decayed:

Opublikowano

najlepszego Binek! :hi: wreszcie weekend :dance:

Opublikowano

Ja również przyłączam się do życzeń najlepszego i do zobaczyska :drunk: Jędruś kto ma weekend ten ma przedemną jeszcze 2 h pracy :wallbash:

Opublikowano

:hi:

Binek zdrowia i kasy :good:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

Ja również przyłączam się do życzeń najlepszego i do zobaczyska :drunk: Jędruś kto ma weekend ten ma przedemną jeszcze 2 h pracy :wallbash:

ja właściwie już od wczoraj mam weekend ;) ale dziś poszedłem na uczelnię na wykład.. całe 45 minut :naughty:

Opublikowano

ostatnio padła propozycja spotu międzywojewódzkiego....może by tak na stolice uderzyć?? :mysli: (Moskala w końcu na trzeźwo bym zobaczył :polew: ) połączone ze zwiedzaniem jakiegoś miejsca.

wiadomo że realia są takie że pewnie większość z Nas nie pojedzie,ale jakby byla jakaś grupa chętna można byłoby zacząc mysleć o wiośnie :mysli:

możnaby nawet w ramach atrakcji ustawić się z Cantoną i oberkać jego RS-a (moge do niego uderzyć z zapytaniem)

proponuje zacząc myśleć juz dzisiaj nad organizacją i co najważniejsze nad decyzją "tak" lub "nie" :cool1:

Opublikowano

wcześniej już pisałem na ten temat... pytanie czy to ma być jednodniowy spot czy np. weekendowy "mini zlot"... ja bym wolał coś na cały weekend - powiedzmy od piątku popołudnia (wieczoru) do niedzieli..

Opublikowano

Raczej czarno widzę taki wypad a właściwie frekwencję :gwizdanie:

Ja mam brata w Pruszkowie więc mógłbym te dwie sprawy zgrać ale ogólnie jestem sceptycznie nastawiony czy to wypali :cool1:

Opublikowano

ja bym wolał coś na cały weekend - powiedzmy od piątku popołudnia (wieczoru) do niedzieli..

w ten sposób drastycznie spadnie liczba uczestników .... ciężko znaleźć weekend wolny ludziom pracy :decayed:
Opublikowano

Ale to chyba Grzegorz i tak lepiej niż dmuchać 260 km po to by postać godzinkę i z powrotem 260 do domu ;)

Opublikowano

no lepiej

ale skoro to ma byc cały weekend to lepiej mówmy o zlocie ogólnopolskim a nie odwiedzinach poszczególnego regionu :cool1:

Opublikowano

Otóż to :cool1: Warszawka to moim zdaniem trochę zbyt daleko jak na propozycję spota w nowym miejscu ;)

Opublikowano

ostatnio padła propozycja spotu międzywojewódzkiego....może by tak na stolice uderzyć?? :mysli: (Moskala w końcu na trzeźwo bym zobaczył :polew: ) połączone ze zwiedzaniem jakiegoś miejsca.

wiadomo że realia są takie że pewnie większość z Nas nie pojedzie,ale jakby byla jakaś grupa chętna można byłoby zacząc mysleć o wiośnie :mysli:

możnaby nawet w ramach atrakcji ustawić się z Cantoną i oberkać jego RS-a (moge do niego uderzyć z zapytaniem)

proponuje zacząc myśleć juz dzisiaj nad organizacją i co najważniejsze nad decyzją "tak" lub "nie" :cool1:

Grzesiu zapytać się możesz... nie ugryźie Cie :P ja jestem jak najbardziej za... to oczywiste że wszyscy nie pojadą... :mysli: ale już w te 4-5 autek jest sens jechać...

Ale to chyba Grzegorz i tak lepiej niż dmuchać 260 km po to by postać godzinkę i z powrotem 260 do domu ;)

jeśli do stolicy to nie koniecznie trzeba jechać na godzine... można równie dobrze coś zwiedzić, zobaczyć... dla mnie samą frajdą bedzie jechanie w kilka audiczek w taką trase wspólnie, i napewno to jakaś większa integracja dla osób które będą pisały się na taką wyprawe

Opublikowano

tylko na zlot ogólnopolski trzeba jechać pół Polski jak nie lepiej :cool1: a moglibyśmy zrobić takie coś np. w Tleniu, niedaleko koło Osia jest pas startowy (mniejszy niż w Koronowie, ale jest) gdzie można zrobić np. próby sprawnościowe (był tam organizowany zlot Cabrio Clubu, w którym uczestniczyłem), jakieś ognicho/grill, piwko... i było fajnie moim zdaniem :good: ale jak kto woli :hi: na ogólnopolski ja pojadę we wrześniu (jeśli nie będę miał poprawki żadnej) bo do Bukowiny za daleko... :thumbdown:

Opublikowano

trzeba być otwartym na nowe miejsca... nawet troche odległe niż nasze województwo... ja tam się pisze na 1000% kto nie bedzie chciał to nie pojedzie...

Grzesiu myśle że termin były coś koło powiedzmy 26-27 Luty... końcówka miesiąca..

Opublikowano

no widze że członek toruńskiej ekipy się odezwał :kox: i do tego dobrze gada :good:

najwyżej pogadamy Damian na spocie wstępnie o wypadzie na Wawke z resztą ekipy :cool1:

Opublikowano

tylko na zlot ogólnopolski trzeba jechać pół Polski jak nie lepiej :cool1: a moglibyśmy zrobić takie coś np. w Tleniu, niedaleko koło Osia jest pas startowy (mniejszy niż w Koronowie, ale jest) gdzie można zrobić np. próby sprawnościowe (był tam organizowany zlot Cabrio Clubu, w którym uczestniczyłem), jakieś ognicho/grill, piwko... i było fajnie moim zdaniem :good: ale jak kto woli :hi: na ogólnopolski ja pojadę we wrześniu (jeśli nie będę miał poprawki żadnej) bo do Bukowiny za daleko... :thumbdown:

oczywiście także dobry pomysł.... byle żeby to połączyć z innym regionem jeszcze chętnym, a jak wiadomo Polski naród lubi tylko to co sprawdzone :P a nowych rzeczy się boi :P