Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to sobie rozbijaj... nie chcesz stać pod tesco/łuczniczką bo to nudne? przecież nikt Ci nie karze.. są tacy, którzy to lubią (m.in. ja) i raczej nie da się tego "rozbić"...

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:sesese:
Opublikowano

oj Grzesiu zawsze można pojechać postać troche a pózniej smignąc gdzieś zabić nude :good:

Opublikowano

oj Grzesiu zawsze można pojechać postać troche a pózniej smignąc gdzieś zabić nude :good:

ciiii

żartuje przecież....wiadomo że nie na każdym spocie można atrakcje zapewnić

:bag:

Opublikowano

powodzenia.. ja miałem problemy na zimówkach.

ja na latnich z quattro miałem problemy... [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 20:59_________________________________________________

ciiii

żartuje przecież....wiadomo że nie na każdym spocie można atrakcje zapewnić

:bag:

to żeby nie było nudno na nastepnym spocie grill :naughty:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 21:01_________________________________________________a tak wogóle czy Majkel obrał jakiś kierunek zwiedzania w niedziele??? czy tradycyjnie popularny "standing"?

Opublikowano

a tak wogóle czy Majkel obrał jakiś kierunek zwiedzania w niedziele??? czy tradycyjnie popularny "standing"?

rozbieramy i składamy malana na czas ...każdy pokolei :polew: potem rzut na odległość malanem :polew:

i na końcu żąglowanie malanem :polew:

nie no nie smieje się z malana, bo w końcu ma strefe zgniotu jak mercedes....do silnika :polew:

Opublikowano

ja bym proponował wtedy jak już się letnie kapcie założy :kox:

Popieram :good:

Przy okazji, czy ktokolwiek z Was pamięta jakie miałam alu? Bo chcę je sprzedać i nie wiem ile wołać :decayed:

Opublikowano

z oponami Jedrek ciekawi mnie ile bedziesz woloal...moze sie skusze a swoje sprzedam :tongue4:

Opublikowano

upsss...sorry ale sie zayyyyebalem.... :gwizdanie:

Opublikowano

Jędrek troszkę inne no i właśnie nie znalazłam takich na allegro, ale te są bardzo podobne. Z tą ceną to chyba gościu przesadził co?

Opublikowano

pytanie jest czy będziesz je sprzedawała z oponami? jeśli tak to ile mają bieżnika no i w jakim stanie są felgi... myślę, że jeśli z oponami to 1000 można wołać..

Opublikowano

pytanie jest czy będziesz je sprzedawała z oponami? jeśli tak to ile mają bieżnika no i w jakim stanie są felgi... myślę, że jeśli z oponami to 1000 można wołać..

Oooo to ładnie :kox:. Zmierzę tylko bieżnik opon, jak kupowałam to były podobno po 2 sezonach, michelin chyba :mysli: wystawiam na allegro i szukam nowych :naughty:

Opublikowano

ja bym kupił felgi... 17stki ale właśnie wzór RS4 :P

Opublikowano

Ja też jestem za letnimi kapciami żeby były już założone jak się będzie jechać na spota np do Waw-y :naughty:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 22:59_________________________________________________A co do niedzieli działami coś z tymi pachołkami ? Jakaś mała zabawa wchodzi w grę ? Bo nie wiadomo czy załatwiać coś na niedziele czy nie.

Opublikowano

czy w niedziele Bydgoszcz gdzies sie umawia??

Opublikowano

jak nie będzie chetnych... to lipa... skoro mamy się spotkac jak Majki chce około 17...18... :mysli:

Opublikowano

no wlasnie jesli 17 lub 18 to przyjade jesli na 16 to odpadam

Opublikowano

miało być wcześniej niby...Majki coś wspominał :gwizdanie:

Opublikowano

No to godzinę można jakąś wcześniejszą ustalić, ale nawet gdyby było koło tej 17 to na parkingu popiełuszki jest oświetlenie co prawda i tak w dzień lepiej było by widać :wink4: