Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepszego Reniu :>

pozdrówka dla wszsytkich :cool1:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a jak heble ? :tongue4:[br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 21:59_________________________________________________Majki dla ciebie również :hi:

Opublikowano

:ad: wycieraczki aero z ramionami zamowione :ad:

Ty to się chopoku bawisz :> :> :>

ciągle coś modzisz :>

PS. obudowy lusterek już mam zamontowane i powiem Ci że nawet nie źle to wygląda :decayed: :decayed: musisz sam zobaczyć, może malowanie nie będzie konieczne :naughty: :naughty:

Opublikowano

:ad: wycieraczki aero z ramionami zamowione :ad:

Ty to się chopoku bawisz :> :> :>

ciągle coś modzisz :>

PS. obudowy lusterek już mam zamontowane i powiem Ci że nawet nie źle to wygląda :decayed: :decayed: musisz sam zobaczyć, może malowanie nie będzie konieczne :naughty: :naughty:

ten mod to z koniecznosci bo wycieraczki ktore mam w tej chwiuli sie skonczyly i tak musialbym zmienic a przez nie typowe mocowanie zwyklaki chodza w cenie aero :tongue4:

podjedziesz teraz w niedziele na spota to sie obluka lustereczka :cool1:

Opublikowano

do :bry:

miłego dzionka wszystkim :>

Opublikowano

:bry: wszystkim

i dobranoc :> hehe :lazy:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

siemaaa

troche mnie nie bylo.... wczoraj w nocy wrocilem z Holandii... nie ma to jak spedzić w podróży 24 godziny w dwie strony by pogadać z klientem 40 minut :wallbash: :wallbash: :wallbash:

a wlasnie... Reniu .. najlepszego chlopie!!

Opublikowano

po nowe auto darek sie wybrałeś ? :cool1:

Opublikowano

po nowe auto darek sie wybrałeś ? :cool1:

czytamy ze zrozumieniem :decayed: przecież napisał, że był się spotkać z klientem :hi:

Opublikowano

nikt więcej się na Kaletkę nie zapisuje? póki co na liście od nas jest Damian i ja..

Opublikowano

Ja się też zapiszę ale to w przyszłym tyg bo nie wiem jak z wyjazdem z pracy będzie :)[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 21:55_________________________________________________Czy mi się nie pokryje a wtedy była by d*pa :tongue4:

Opublikowano
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kradzione-auta-staranowaly-blokade-pod-Toruniem-padly-strzaly-policjanci-ranni,wid,13191204,wiadomosc.html?ticaid=1be1f[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 22:21_________________________________________________a na Kaletkę mam nadzieje że pojedzie jakieś kilka osób....
Opublikowano

ja nie mam co zrobic z psem na caly weekend ale jesli nic nie wymysle to przyjade na caly dzień