Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry Artur.. ale to śmieszne troche, dziwnie się zawsze składa u Ciebie... ponad miesiąc temu gdy był Spot w Toruniu.. to nie mogłeś bo sesja... póżniej 3 razy gdy była Bydgoszcz z wielką chęcią pisałeś pierwszy ..cofnij się pare str wstecz i sam napisałeś że jezeli toruń nie będzie chciał u siebie to mozemy u nas pod tesco zrobić... bo deszcz itp a teraz gdy doszło do tego że jest w Piernikowie bo nagle masz prace....

Damian ale jestes dziwny...czytasz co chcesz przeczytac...pisALEM ze jestem w pracy...ale to nie powod ze nie jade na spota...bo tak na marginesie to juz jestem w domu :decayed: ...a nie jade bo mi sie nie chce poprostu :hi:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie czytam tego co chce.. lecz stwierdzam fakty... niedziela jest dla odpoczynku to zrozumiałe, szkoda tylko że ten dzień leniuchowania przychodzi akurat wtedy kiedy spot jest w Toruniu... no ale trudno :hi: Pozdrawiam

Opublikowano

gdyby jednak był ktoś chętny to o 17 na PiP'e przy Broniewskiego....

Aktualne?

Opublikowano

nie chce ktos mojego podlokietnika? stan wedlug mnie bdb nic nie polamane 100% sprawne, nie mam fotki z auta ale kupiony byl na tej aukcji: http://moto.allegro.pl/vw-passat-b5-audi-a4-podlokietnik-nowy-skora-i1513627988.html tylko ze moj byl koloru czarnego, byl bo material zostal zmieniony najpierw pod kolor ori plackow a teraz jest w skorze, skora w jednym miejscu jest lekko zagniecona, ogolnie moge przelozyc spowratem na ten material jaki jest na standardowych fotelach, dodatkowo sluze pomoca w montazu ( a w zasadzie wycieciu dziury w tunelu) bo cala reszta jest p&p..... cena jaka mnie interesuje to 80zł...

Opublikowano

Mam wsio droposone :>[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 15:24_________________________________________________Aaa i zarezerwuj mi ten podłokietnik :>[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 15:24_________________________________________________bo napewno biorę :tongue4:

Opublikowano

Mam wsio droposone :>[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 15:24_________________________________________________Aaa i zarezerwuj mi ten podłokietnik :>

spoko, podlokietnik zarezerwowany do mojego powrotu dla Ciebie oblukasz sobie na zywo i jak cos to zaras przelozymy :decayed:

Opublikowano

:good: Dziękować a kiedy powrót ?

Blondi spot oczywiscie na 17 aktulany :kox:

Opublikowano

17-20 kwietnia

Opublikowano

yo i ogarniemy spryski mam nadzieje ze pogoda juz bedzie oki

Opublikowano

:good: Dziękować a kiedy powrót ?

Blondi spot oczywiscie na 17 aktulany :kox:

:kox: to do zobaczenia!
Opublikowano

Okej też myślę że już będzie optymalnie tak jak dziś piękne słoneczko u nas :tongue4:

Do zobaczyska

Opublikowano

Dzięki za Spota ... Blondi fajnie że przyjechałaś jako jedyna :notworthy:

Opublikowano

gdzie w Bydgoszczy i za ile wyczyszcza mi turbinke??

Opublikowano

Ja również dziękuje za spota. Blondi za przyjazd :good: a co do grilla to coś ogarniemy :wink4:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:good:
Opublikowano

Również dzięki chłopaki :good:

Opublikowano
:hi: JEDREK jestes zarejestrowany na a3 klub net ??