Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra robaczki :naughty::kox:

Kolejna Wielkanoc, kolejne żonkile

kolejne życzenia, lecz specjalne, miłe!

Radosnych, pogodnych świąt spędzonych wśród bliskich.

Życzy Załeczeq :decayed:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wesołego Jajka wszystkim Życze :)

chciałbym dowiedziec sie czy ktoś robi swpay silników z 2.8q na 2,7BiTurbo albo na 4,2??

Opublikowano

musza ale z braku czasu nie zostaly podlaczone :tongue4:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 22:22_________________________________________________

Zdj_cie0130.jpg

Zdj_cie0131.jpg

No niestety ta prawa jednak slabiej swieci nei mam pojecia co jest nie tak i tak samo na dlugich tez slabiej swieci

o cie w dupe :shocked: wez jedz ustaw te lampy bo prawa oswietla lewa strone a lewa prawa :naughty:

To juz sa po ustawieniu :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

Magda i WIŚNIA jak się czujecie ??

:drunk: ja znowu ciężko :embarrassed:

ja dopiero wstałem ale chyba ide dalej spać :polew: jeszcze mnie chyba trzyma bo wstać z łóżka nie moge :naughty:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 11:29_________________________________________________a ty od 9 na nogach :shocked:

Opublikowano

Wesolych Swiat dla wszystkich klubowiczow :cool1:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 11:35_________________________________________________Panowie wskoczylem w letnie kapcie... zaliczylem myjnie ... szorowałem fele ale jednak te z przodu nadal maja nalot z klocków trudny do usuniecia :sick3:

wkurza mnie to kolejny rok z rzedu....

macie może jakis srodek na usuniecie tego nalotu ? Artur.. masz moze ten swoj specyfik znowu na stanie?

a moze zrobimy zrzute na ten środek od meguiarsa? nie pamietam co to bylo dokladnie ale to bylo dosc drogie ale podobno kox

mozna by sie podzielic tym koncentratem.

Opublikowano

Magda i WIŚNIA jak się czujecie ??

:drunk: ja znowu ciężko :embarrassed:

ja dopiero wstałem ale chyba ide dalej spać :polew: jeszcze mnie chyba trzyma bo wstać z łóżka nie moge :naughty:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 11:29_________________________________________________a ty od 9 na nogach :shocked:

Ja już przed 8 miałem telefony. Zaliczyłem dłuuuuuuuuuuugi spacer - poszedłem na Marianki, do szpitala i wróciłem do domu :shocked: nogi mnie na... ale do samochodu póki co nie wsiadam.

A tak w ogóle to o której skończyła się impreza? Szymon Was odwiózł?

No i mam nadzieję że dobrze się bawiliście w nowym gronie

Darek normalny płyn do czyszczenia felg nie ogarnia tego nalotu? Ja mam taki chyba z moje auto i żre wszystko - ma jakiś kwas w sobie raz psikałem pod wiatr to z godzinę pod kranem siedziałem z oczyma

Opublikowano

tak wyglądała Magda o 3 rano :sick3::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

To nieźle :tongue4:

Opublikowano

Impreza przednia Norbi :good: czekam na następną, tym razem może u nas jakiś grill :naughty: okey ide pilnować Bartka bo zabrał sie za obcinanie swoich trzech włosów, a po takim piciu to nie wiem co on za wzorki sobie na głowie zrobi :shocked:

Opublikowano

Impreza przednia Norbi :good: czekam na następną, tym razem może u nas jakiś grill :naughty: okey ide pilnować Bartka bo zabrał sie za obcinanie swoich trzech włosów, a po takim piciu to nie wiem co on za wzorki sobie na głowie zrobi :shocked:

Pomyślimy

Dzisiaj obiecałem mojej Żonce że jak już się obeznam w opiece nad dzieckiem to ona będzie miała wychodne :blink:

czasami powinienem siedzieć cicho

Opublikowano

:> Wiśnia Ci pomoże,ma już praktyke w opiece nad niemowlakami a ja też wtedy będe miała wychodne :> hehe wkopałeś teraz też jego :gwizdanie:

Opublikowano

Weźmiemy jakiś 6-paczek i damy radę :gwizdanie:

Możliwe że nie wyjdą jutro do domu bo Lenka ma żółtaczkę

Opublikowano
Opublikowano

WIŚNIA byłem u Doroty i zrobiliśmy podsumowanie - wczoraj wypiliśmy 50 browarów :shocked:

Opublikowano

nie macie GG albo komórek :facepalm:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

zapomniał jak sam z Wiśnią urządzał sobie GG, a ze mną i Zuz@ kalambury :polew: :polew:

Opublikowano

WIŚNIA byłem u Doroty i zrobiliśmy podsumowanie - wczoraj wypiliśmy 50 browarów :shocked:

:shocked: niezły wynik :naughty: dobrze że samochód wczoraj poskładałem bo dzisiaj coś nie mam chęci żeby do garażu iść

Opublikowano

Komórka się Bartkowi zawiesza, a na gg go niema :wink4:

Zresztą ostatnio było powiedziane w innym temacie że pogaduszki są tu :tongue4:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

zapomniał jak sam z Wiśnią urządzał sobie GG, a ze mną i Zuz@ kalambury :polew: :polew:

no właśnie , chyba nie tą nogą z rańca wstał :gwizdanie: