Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siucek to ty mnie dzisiaj na 80 z Torunia wyprzedzałeś?? Nie jestem pewien, ale furka jak twoja tylko tył mi nie pasował, ale dawno twojego autka nie widziałem.

Najprawdopodobniej mam nieszczelność w dolocie i to z każdym dniem coraz większą. Syczy strasznie, brak mocy... Dzisiaj w drodze z Torunia non stop w trybie awaryjnym :wallbash: Za cholerę nie mogę tego zlokalizować. Ogarnia ktoś logi dynamiczne?

a ten wąż co u mnie :?: ciężko dojść do niego i najprędzej on pęka (to jest ten spod turbawy do coolera,potrzebny kanał żeby go wywalić)
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano

:hi:

:kawa:

miłego dzionka wszystkim :cool1:

Opublikowano

nawiazujac do:

wogołe to jest opcja troszeczke rozdmuchania naszego klubu kujaw... w gazecie... opisania na portalu www.jazdamiejska.pl dzisiaj rozmawiałem z dziennikarzem i jeśli będzie się coś działo to mamy im poprostu dać znać.. przyjadą zrobią sesje opiszą.. u nas przynajmniej w Toruniu pisze się o BMW ... o Mercedesach a tak naprawde o Audi nie było.. o grupie ludzi którzy w tej marce się lubują widza pasję i wokół tych aut toczy się ich życie.. także zastanówcie się kiedy takie coś można bybyło zoorganizować u nas..

ponad 18tyś :shocked:

:shocked: :shocked: :shocked:

ja tam nigdy kredytu na auto nie wezne... jedno wielkie bagno... coś się stanie z autem a i tak musisz spłacać... [br]Dopisany: 30 Maj 2011, 13:49_________________________________________________jest możliwość wynajęcia Toru w Bydgoszczy za około 40zł na godzine... bylibyście chętni?? wtedy można by nagłośnić tą sprawe z dziennikarzem... jeśli będzie większa liczba chętnych i aut

http://www.atk.pun.pl/viewtopic.php?pid=3235#p3235

czy bylo by wiecej chcetnych?

http://www.atk.pun.pl/viewtopic.php?id=227&p=2

Opublikowano

Siucek to ty mnie dzisiaj na 80 z Torunia wyprzedzałeś?? Nie jestem pewien, ale furka jak twoja tylko tył mi nie pasował, ale dawno twojego autka nie widziałem.

Najprawdopodobniej mam nieszczelność w dolocie i to z każdym dniem coraz większą. Syczy strasznie, brak mocy... Dzisiaj w drodze z Torunia non stop w trybie awaryjnym :wallbash: Za cholerę nie mogę tego zlokalizować. Ogarnia ktoś logi dynamiczne?

Oczywiście to byłem Ja :)

Właśnie coś mi nie pasowało że tak wolno jedziesz, pomyślałem sobie... Co za ekonomia!!! :polew: :polew: :polew:

Ale miło było minąć kolegę z Klubu :) :)

Opublikowano

nawiazujac do:

wogołe to jest opcja troszeczke rozdmuchania naszego klubu kujaw... w gazecie... opisania na portalu www.jazdamiejska.pl dzisiaj rozmawiałem z dziennikarzem i jeśli będzie się coś działo to mamy im poprostu dać znać.. przyjadą zrobią sesje opiszą.. u nas przynajmniej w Toruniu pisze się o BMW ... o Mercedesach a tak naprawde o Audi nie było.. o grupie ludzi którzy w tej marce się lubują widza pasję i wokół tych aut toczy się ich życie.. także zastanówcie się kiedy takie coś można bybyło zoorganizować u nas..

ponad 18tyś :shocked:

:shocked: :shocked: :shocked:

ja tam nigdy kredytu na auto nie wezne... jedno wielkie bagno... coś się stanie z autem a i tak musisz spłacać... [br]Dopisany: 30 Maj 2011, 13:49_________________________________________________jest możliwość wynajęcia Toru w Bydgoszczy za około 40zł na godzine... bylibyście chętni?? wtedy można by nagłośnić tą sprawe z dziennikarzem... jeśli będzie większa liczba chętnych i aut

http://www.atk.pun.pl/viewtopic.php?pid=3235#p3235

czy bylo by wiecej chcetnych?

http://www.atk.pun.pl/viewtopic.php?id=227&p=2

czy bez logowania nie dam rady tam wejsc?

moze ktos przekleic tresc topicu?

Opublikowano

"HelloŁ

Kolega LeszekMK81 z klubu A3 rzucil ciekawym pomyslem i mysle ze chetnie go wykorzystam A mianowicie chodzi o to ze mozna w CB wynajac tor na pojezdzawki za posrednictwem kolegi z tego miasta koszt wynajmu toru 40/h wiec cena nie jest wygurowana. Mozna tam urzadzic grilla, jakies zawody zrecznosciowe i inne ciekawe zabawy. Wiec mozna urzadzic wiekszego spota cos na podobe "Rozpoczecia sezonu VAG".

Dodatkowo kolega Damian od A4 pisal do mnie ze poznal jakiegos dziennikarza z gazety motoryzacyjnej ktory chetnie by opisal o naszych spotkaniach. Jest to dobra okazja aby rozglosnic to co probujemy od dluzszego czasu !!!!

Co do terminu wszystko bedzie pewnie zalezne od wolnego terminu na torze !

Potrzebowal bym chetne osoby do pomocy w organizacji tego wszystkiego i wymysleniu nazwy takiej imprezy, ktora by mogla sie wpisac w kalendarz spotow audi z naszego regionu !"

proszę Newman :good:

a tak w ogóle to :hi:

Opublikowano

i tutaj dalsze info:

9 lipca 2011 [sobota]

tor dostepny od godz 10

wstepnie miala byc niedziela ale w tedy odbywa sie tam gielda samochodowa i jest lipa

minimalna liczba to 20 aut zeby bylo ciekawiej

Cena 40 zl / 1h za auto do tego przyjda koszty zrzutki na pucharki

wpisujac sie na liste prosze wpisac pojemnosc i moc silnika w celu podzialu klasowych na silniki

wpisuja sie tylko osoby ktore wiedza ze pojada na 100%

Lista chętnych :

1. No Name [1.9 Tdi - 90ps]

2. Maxus [2.0 PB -90ps]

3. dropsone [1.9 tdi - 90ps]

Opublikowano

dzieki jedrekx

male pytanko zanim sie wypowiem

a czy wiemy co to za tor i gdzie? chodzi o kartodrom w bydgoszczy?

Opublikowano

tak, kartodrom. Ja jeszcze nie wiem czy pojade na to.. i nie wiem jak mocowo u mnie bedzie..

Opublikowano

a teraz z innej beczki

gdzieś czytałem że NSX jest teraz najlepszą lokatą pieniężną jaką można włożyć w kupno auto, pójda diametralnie w góre cenowo... zawsze mi się strasznie podobały....

http://otomoto.pl/honda-nsx-serwisowany-salon-honda-okazja-C18848402.html

Opublikowano

a to one kiedys tanie były?? :)

Opublikowano

a to one kiedys tanie były?? :)

nigdy nie były tanie.. ale ceny były niższe... za 80-100 tyś a w przyszłości mogą osiągnąć wartość do 300 tyś

Opublikowano

w salonie hondy w Bydgoszczy stał kiedyś NSX z 1998 roku za ponad 100 tys.. piękne auto

Opublikowano

Podobnie jak S2000 :gwizdanie: koxiarskie auta :kox:

Opublikowano

Oczywiście to byłem Ja :)

Właśnie coś mi nie pasowało że tak wolno jedziesz, pomyślałem sobie... Co za ekonomia!!! :polew: :polew: :polew:

Ale miło było minąć kolegę z Klubu :) :)

Ekonomia :polew: Jak mnie wyprzedziłeś to zgasiłem silnik, odpaliłem, gaz, 3500obr i d*pa, znowu notlauf :wallbash:

Dzisiaj, albo jutro jadę obejżeć wszystko od spodu, może znajdę nieszczelność to autko wróci do żywych czy też bardziej żwawych...

Opublikowano

co tam Wiśnia :naughty: kiedy łoimy :naughty:

:gwizdanie:

Opublikowano

a kiedy byś chciał? :naughty: