Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba aż tak źle nie będzie :decayed:

przecież już tak było .... pamiętasz jak piłeś piwo w drodze nad morze żeby nie widziała :polew:

potem się doliczyła i wykład dostałeś :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ogólnie to się zawiesił nie mogłem nic zrobić więc odłaczyłem ładowarkę i sam się wyłączył na drugi dzień po włączeniu nic się nie wyświetliło na monitorze nie słychac żeby się odpalał tylko wiatraczek od czasu do czasu trochę zakręci [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 19:20_________________________________________________

chyba aż tak źle nie będzie :decayed:

przecież już tak było .... pamiętasz jak piłeś piwo w drodze nad morze żeby nie widziała :polew:

potem się doliczyła i wykład dostałeś :polew: :polew: :polew:

wcale nie :polew:

Opublikowano

ogólnie to się zawiesił nie mogłem nic zrobić więc odłaczyłem ładowarkę i sam się wyłączył na drugi dzień po włączeniu nic się nie wyświetliło na monitorze nie słychac żeby się odpalał tylko wiatraczek od czasu do czasu trochę zakręci

1.wyjmij i wsadź baterie (mi kilka razy pomogło)

2.uruchom w trybie awaryjnym i sprawdź dyski (nie pamiętam dokładnie jak się to robiło)

chyba że pięścią waliłeś w niego,bo ja tak robiłem to zostaje serwis :decayed:

Opublikowano

ogólnie to się zawiesił nie mogłem nic zrobić więc odłaczyłem ładowarkę i sam się wyłączył na drugi dzień po włączeniu nic się nie wyświetliło na monitorze nie słychac żeby się odpalał tylko wiatraczek od czasu do czasu trochę zakręci

2.uruchom w trybie awaryjnym i sprawdź dyski (nie pamiętam dokładnie jak się to robiło)

Wiśnia z listwą na drzwiach dałeś sobie radę, a z lapkiem się męczysz? Po prostu wywal :kox:

Opublikowano

już tak robiłem :confused4:

Opublikowano

jutro montaż BOSE :D Nareszcie do ładu doszedłem z wiązką :kox:

Opublikowano

Panowie a ja tam z innej beczki...polecam Goscia z Solca kujawskiego jesli chodzi o obszywanie kierownic :good:

Opublikowano

Panowie a ja tam z innej beczki...polecam Goscia z Solca kujawskiego jesli chodzi o obszywanie kierownic :good:

arczi foto foto :decayed:

Opublikowano

zrobie jutro to wstawie...ale teraz jak dla mnie wokncu mam skore a nie jakies eko-gówno...a gosc z 3-maja nie ma ostatnimi czasy dobrej opini...sprawdzone w kilku miejscach :evil:

Opublikowano

halo :)

manny widziany na nakielskiej koło 19 :)

Opublikowano

[quote name=wera :) ]

A patrz, zapomniałem pisać że też cię widziałem ;) Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

[quote name=wera :) ]

A patrz, zapomniałem pisać że też cię widziałem ;) Pozdrawiam :hi:

awaryjne ci puściłam ale chyba nie zwróciłeś uwagi :>

Opublikowano

nie mam mojego gg na tym kompie :confused4: nie pamiętam hasła

ten programik pomoże Ci uzyskać hasło do gg ;)

http://wyslijto.pl/plik/5z39d5qumw

Opublikowano

zrobie jutro to wstawie...ale teraz jak dla mnie wokncu mam skore a nie jakies eko-gówno...a gosc z 3-maja nie ma ostatnimi czasy dobrej opini...sprawdzone w kilku miejscach :evil:

Jak ja obszywałem kierownicę to miałem do wyboru między "skórą" a "dobrą skórą", wiadomo że wiązało się to z różnica w cenie. Może teraz zmienił gościu podejście do tematu i teraz liczy się tylko "taniość"? ;)

Nasze obszyte przez niego kierownice w opcji "z dobrą skórą" mają się nieźle a były obszywane 3 lata temu.

Opublikowano

Jak ja obszywałem kierownicę to miałem do wyboru między "skórą" a "dobrą skórą", wiadomo że wiązało się to z różnica w cenie. Może teraz zmienił gościu podejście do tematu i teraz liczy się tylko "taniość"? ;)

Nasze obszyte przez niego kierownice w opcji "z dobrą skórą" mają się nieźle a były obszywane 3 lata temu.

tak tak na poczatku dzialalnosci mial inne podejscie

:siema:

Opublikowano

Hmm... jak obszywałem u niego to mówił, że robi to już od 13 lat więc to nie był początek działalnośći :naughty: może po prostu odpuścił?

* * * *

Siemanko :kawa:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Termin następnego spotu w podwieszonym poście.