WIŚNIA Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 rafi byl ze mna ja brałem sie z Majkim AUDI WYGRYWA !!! no to nic tylko pogratulować Majki szkoda, bo myślałem i gdzieś czytałem, że "Nie dogonisz japońca bo kręci do końca" PS. Jutro jest jakiś spot?? Jeśli w Bydgoszczy to oderwę się na chwilę od pisania pracy widzę ze masz radochę ja nie ubolewam z tego powodu, zjebałem start i tyle :gwizdanie: widzialem jak juz na 3 zaczałem się zbliżać także rewanż nie unikniony jest a tak na marginesie to czekam na Ciebie robaczku z mocnym dieslem... podobno majki szaleje z drugiej strony,ciekawe kto by wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 fajne fotele w tym audi .. recaro ale nie skorzane i to jeszcze w tej samej tapicerce co moja.... ehhhh przydalyby mi sie takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Majki jesli pijesz do mnie to ja nie mam radochy...poprsotu zacytowałem...ale skoro nalegasz to kiedys sie ustawimy...dam Tobie radość z wyjaśnienia mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 [/size]_________________________________________________widzę kolejne auto od nas na sprzedaż... http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-zadbane-oryginalny-przebieg-recaro-i1753645648.html a autko naszego nowego kolegi szymona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszcz Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 [quote name=wera ] [/size]_________________________________________________widzę kolejne auto od nas na sprzedaż... http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-zadbane-oryginalny-przebieg-recaro-i1753645648.html a autko naszego nowego kolegi szymona ...a telefon milczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 [quote name=wera ] [/size]_________________________________________________widzę kolejne auto od nas na sprzedaż... http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-zadbane-oryginalny-przebieg-recaro-i1753645648.html a autko naszego nowego kolegi szymona ...a telefon milczy ja mogę zadzwonić,ale tylko w sprawie foteli z tego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Spontaniczny Spot 09.08.2011 Bydgoszcz: 1. Reniu 2. ArturB6 3. Manny90 4. Jedrekx 5. wera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszcz Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 [quote name=wera ] [/size]_________________________________________________widzę kolejne auto od nas na sprzedaż... http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-zadbane-oryginalny-przebieg-recaro-i1753645648.html a autko naszego nowego kolegi szymona ...a telefon milczy ja mogę zadzwonić,ale tylko w sprawie foteli z tego auta fotele sa w zestawie z całą reszta :> jakby ktos z forum był zainteresowany kupnem to zapewniam minus 1000pln od ceny btw: http://otomoto.pl/audi-a4-1-9-tdi-full-serwis-C20051058.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Majki szkoda, bo myślałem i gdzieś czytałem, że "Nie dogonisz japońca bo kręci do końca" może i japońce kręcą do końca....ale dieselki ciągną od dołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Miszcz Ty sprzedajesz B5 czy tą B6 srebrna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 To i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Artur Twoja fura widziana dzisiaj pod TESCO :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Artur Twoja fura widziana dzisiaj pod TESCO :> tak tak przed chwila wrocilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszcz Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Miszcz Ty sprzedajesz B5 czy tą B6 srebrna?? ArturB6 obie dzisiaj koncze prace o 19 wiec nie wiem czy dam rade wpasc na spot [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 07:56_________________________________________________ To i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Darek... dopisz się do spota Spontaniczny Spot 09.08.2011 Bydgoszcz: 1. Reniu 2. ArturB6 3. Manny90 4. Jedrekx 5. wera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 sporo fotek ze zlotu Audi w Japonii.. polecam.... zaciekawiły mnie roczniki tych aut http://www.4tuning.ro/poze/alte-evenimente-28/meeting-audi-in-japonia-11299-poza-279815.html#photo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 widać się dobrze powodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi