Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm nie widziałem S3 - zajęty byłem rozmową przez tel. zresztą stresów dość dzisiaj znowu i zalatany prawie cały dzień.

Ktoś reflektuje :drunk::drinks:??

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja zaraz dalej w teren jadę 4 punkty dziś jeszcze :wallbash:

Opublikowano

WIŚNIA się na mnie obraził, że opony które mu obiecałem się sprzedały zanim zdążyłem je odebrać :kwasny: :kwasny:

gdyby wiedział że poszedł komplet za 100zł to by się dopiero wqr..[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 18:52_________________________________________________

ja zaraz dalej w teren jadę 4 punkty dziś jeszcze :wallbash:

Jak potrzebujesz kierowce to wal. Już jeden silnik dzisiaj posłałem na złom.

Opublikowano

spoko ogarnę :wink4: a co popsułeś dziś?

Opublikowano

W MANie korba wyszła bokiem. Dziura w bloku jak 2 piąchy.

Opublikowano

100_100_414331656_Porownanie_przez_Descobar_middle.jpg

Hmmm.... Cóż za poczucie humoru ;>

Opublikowano

W :a4fan: przegląd załatwiłem. Przy okazji mały spocik - przede mną był srebrny polift sedan z klubu[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 18:58_________________________________________________Znaczy nie musiałem załatwiać :polew: przeszła bez problemu :gwizdanie:

Opublikowano

dobis...audi nie wypusciło felgi do B5 ani do B6 w gniazdem stozkowym...a smiem twierdzic, że nawet do zadnego innego modelu nie puscili gniazd stozkowych.

co do tego to sie wogóle nie spieram ale widzisz ja mam fele nie ori Audi i śruby mam na stożku :wink4:

chodziło mi o to że nie każdy ma ori felgi i nie jest zasadą że do audi zakładasz się kuliste śruby tylko dobierasz śruby do swoich felg ale to już każdy indywidualnie powinien wiedzieć :naughty:

Opublikowano

Grześ pracujesz jutro?

Opublikowano

Grześ pracujesz jutro?

teraz jestem w pracy :polew: :polew:

jutro mam nockę :thumbdown:

Opublikowano

To lipa :confused4:

Opublikowano

a no cały weekend nocki mam :disgust:

Opublikowano

ja weekend mam już od 6 rano :wallbash:

a wypić niema z kim :kwasny:

Opublikowano

:polew: zależy ile byś chciał wypić :naughty:[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 20:20_________________________________________________aha,i mamy na stanie silnik od Man-a TGA :naughty: ale tylko do kupienia z całym samochodem :tongue4: ale skrzynia więc pewnie nie jesteś zainteresowany [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 20:24_________________________________________________aha był jeszcze dziś u mnie jakiś cygan z dywanami- kurde, że im sie jeszcze nie znudził handel obwoźny (buła) :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ile wypić to zależy ile zniesiesz.

Z tymi oponami głupio wyszło ale wiesz jak to jest z długami wdzięczności dlatego nie mogłem ich zabrać.

Wypijemy innym razem[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 20:59_________________________________________________Silnik już się przekłada :tongue4:

W sobotę do roboty :polew:

Opublikowano

Koledzy...[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 21:14_________________________________________________ :polew:

Opublikowano

:polew: zależy ile byś chciał wypić :naughty:[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 20:20_________________________________________________aha,i mamy na stanie silnik od Man-a TGA :naughty: ale tylko do kupienia z całym samochodem :tongue4: ale skrzynia więc pewnie nie jesteś zainteresowany [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 20:24_________________________________________________aha był jeszcze dziś u mnie jakiś cygan z dywanami- kurde, że im sie jeszcze nie znudził handel obwoźny (buła) :polew: :polew: :polew: :polew:

"cygan" a raczej turas z osłem od dywanów właśnie właśnie wrócił z terenu i na dobranoc opie*dolił swojego dostawcę :evil:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Wiśnia kolega ma Żuka na sprzedaż, może chcesz jako auto zastępcze..ksena wstawisz i będziesz się bujał na dzielni :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wiśnia kolega ma Żuka na sprzedaż, może chcesz jako auto zastępcze..ksena wstawisz i będziesz się bujał na dzielni :polew: :polew: :polew:

ma napęd na tył :naughty: zimą drifty można odstawiać :evil: