Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiśnia kolega ma Żuka na sprzedaż, może chcesz jako auto zastępcze..ksena wstawisz i będziesz się bujał na dzielni :polew: :polew: :polew:

ma napęd na tył :naughty: zimą drifty można odstawiać :evil:

że mi auto firmowe zabrali... ;([br]Dopisany: 20 Październik 2011, 22:33_________________________________________________http://demotywatory.pl/3511584/Kiedy-juz-nic-nie-pomaga

a Ty głowicy szukasz..może pomoc masz całkiem blisko :polew:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

wam też forum nie działało?

Opublikowano

wam też forum nie działało?

tak, od rana :wink4:[br]Dopisany: 21 Październik 2011, 16:46_________________________________________________może ktoś chce kupić okazyjnie klubową 7er :naughty:

http://otomoto.pl/bmw-750-v12-326km-750i-zamiana-okazja-C21019763.html

Opublikowano

ktoś sprzedaje bo zadużo pali? :polew:

Opublikowano

jak na 5 litrów to palą bardzo mało :gwizdanie:

dane o spalaniu łatwo znaleźć na Google :cool1:[br]Dopisany: 21 Październik 2011, 18:20_________________________________________________http://www.autocentrum.pl/spalanie/bmw/seria-7/e38/silnik-benzynowy-750-i-326km-1994-2001/

21/100 to nie tak źle :polew:

Opublikowano

dane o spalaniu łatwo znaleźć na Google :cool1:[br]Dopisany: 21 Październik 2011, 18:20_________________________________________________http://www.autocentrum.pl/spalanie/bmw/seria-7/e38/silnik-benzynowy-750-i-326km-1994-2001/

prawie tyle co moja :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

no Ty to jesteś teraz biznesmen... 7er jeździsz.. burżuazja normalnie ... 21 litrów... gdzie tam to prawie nic... jak za darmo :gwizdanie:, zwłaszcza że od przyszłego roku pewne że paliwo ma iść o 30-40 groszy w góre...

Opublikowano

no Ty to jesteś teraz biznesmen... 7er jeździsz.. burżuazja normalnie ... 21 litrów... gdzie tam to prawie nic... jak za darmo :gwizdanie:, zwłaszcza że od przyszłego roku pewne że paliwo ma iść o 30-40 groszy w góre...

najwyżej odkupi żabę za jeszcze raz tyle za ile sprzedał :naughty:

Opublikowano

ale -makaveli- ma LPG to się nie liczy :naughty:

Opublikowano

:hi: siemka Kujawiaczki :decayed:

Fajna ta 7ka tylko te ringi jak dla mnie :thumbdown: pali pewnie w uj :decayed::naughty: niby ponad 300 kuca ale sząłu nie robi spod swiateł :decayed:

Opublikowano

:hi: siemka Kujawiaczki :decayed:

Fajna ta 7ka tylko te ringi jak dla mnie :thumbdown: pali pewnie w uj :decayed::naughty: niby ponad 300 kuca ale sząłu nie robi spod swiateł :decayed:

siemanko Mazurowicz :)

bo to auto do lansowania się po mieście... a nie ścigania się... (tylko po co taki silnik jeśli tylko lansowanie, "skoro nie widać różnicy to po co przepłacać" :tongue4: )tylko nie wiem czy jeszcze te czasy są.... czy już mineły... :gwizdanie: [br]Dopisany: 21 Październik 2011, 18:54_________________________________________________

ale -makaveli- ma LPG to się nie liczy :naughty:

bardziej chodzi o auto bez gazu.... :P

Opublikowano

blachary sie wycwaniły i juz na takie stare fury nie leca jak siódemka to min E65 :decayed::naughty:

Opublikowano

blachary sie wycwaniły i juz na takie stare fury nie leca jak siódemka to min E65 :decayed::naughty:

:good:

Opublikowano

a mi jakos z tych aut to tylko wyposazenie podchodzi, bryla auta za ciula....

Opublikowano

a mi jakos z tych aut to tylko wyposazenie podchodzi, bryla auta za ciula....

mi tylko E60 się widzi... jedyne w miare ogarnięte które bym jeszcze kupił... no i jakaś naprawde zadbaną E30 w cabrio:D

Opublikowano

a dla mnie e38 to auto idealne i z zewnątrz i wewnątrz.....uwielbiam patrzeć na ten model auta :slina: :slina: :slina: :slina:

piękna klasyczna (czyt. kwadratowa) buda długa i szeroka,bez żadnych dziwów stylistycznych jak w e65 już :kox:

a czy laski lecą na nie czy nie to mnie mało obchodzi :przebiegly:

a co do silnika czy potrzebny taki wielki czy nie.....przy tej klasie auta wypada żeby pod maska była V-ka :wink4:

Opublikowano

V-ki sa fajne :) tylko nie na podtlenku El Pi Dżi :>

Opublikowano

a dla mnie e38 to auto idealne i z zewnątrz i wewnątrz.....uwielbiam patrzeć na ten model auta :slina: :slina: :slina: :slina:

piękna klasyczna (czyt. kwadratowa) buda długa i szeroka,bez żadnych dziwów stylistycznych jak w e65 już :kox:

a czy laski lecą na nie czy nie to mnie mało obchodzi :przebiegly:

a co do silnika czy potrzebny taki wielki czy nie.....przy tej klasie auta wypada żeby pod maska była V-ka :wink4:

Grzesiu... bo wpadniesz w samozachwyt...

V-ki sa fajne :) tylko nie na podtlenku El Pi Dżi :>

a co za różnica? silnik na benzynie i na gazie pracuje tak samo, skoro jest możliwość wykorzystania tańszej jazdy nie tracąc przy tym na osiągach , zresztą akurat gaz w V-kach sprawuje się bardzo dobrze [br]Dopisany: 21 Październik 2011, 21:51_________________________________________________no i rzecz jasna... od podniecania się bmk'ami są inne fora... :gwizdanie:

tutaj macie coś ciekawego :

UGR Lamborghini Gallardo Nera vs Nissan GT-R AMS Alpha 12

w Rosji to sie jednak chłopaczki bawią :kox:[br]Dopisany: 21 Październik 2011, 22:02_________________________________________________http://moto.allegro.pl/dodge-ram-srt-10-510-km-zamiana-i1882111003.html

Opublikowano

chodziło mi o to ze np nie rozumiem np napalania sie na V8 i po kupnie jej zagazowanie :) bo ja wychodze z załozenia ze albo bedzie mnie stac na utrzymanie takiego dużego silnika albo nie :decayed: jesli nie to kupuje cos mniejszego :wink4:

u mnie np koles ma Vetke C5Z06 i ma ja w gazie i tankuje tylko wieczorem zeby nikt nie widział :polew: ale jak podjedzie na miasto to lans jest co nie :D wpołczynnik lansu + 100 :)

Opublikowano

:hi:

kto się pisze na jutrzejszą Bydgoszcz?? Może jakaś lista :gwizdanie: