Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grześ :notworthy: :notworthy: :notworthy: za pomoc :notworthy: :notworthy: :notworthy: ale ten wąż :facepalm::polew: ważne działa :decayed:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grześ :notworthy: :notworthy: :notworthy: za pomoc :notworthy: :notworthy: :notworthy: ale ten wąż :facepalm::polew: ważne działa :decayed:

:przebiegly:[br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 21:51_________________________________________________gdybym nie musiał się ewakuować na jakiś czas to bym go ogarnął :good:

Opublikowano

:przebiegly:[br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 21:51_________________________________________________gdybym nie musiał się ewakuować na jakiś czas to bym go ogarnął :good:

:polew: uderz w stół..... :polew: nie no żartuje,jak ci się za to odplace :mysli:

Opublikowano

:drunk: jak tylko będzie mi pasiło (robota) to dam znać

Podjadę jutro po graty :wink4:

Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano

siema siema :kox:

Opublikowano
:siema: nie to jak uczucie, gdy się jedzie rano na żółtych halo, we mgle i młodzież idąca do szkoły palcami wytyka :polew:
Opublikowano

Poza niezłym wyglądem, żółte halo jest bardzo przydatne w takich warunkach :good:

Opublikowano

:siema: nie to jak uczucie, gdy się jedzie rano na żółtych halo, we mgle i młodzież idąca do szkoły palcami wytyka :polew:

ostatnio oglądałem "stop drogówka" i podobno nie można z żółtymi jeździć ani w innych kolorach tylko biały

Opublikowano

Tak, jest to kolejny bzdurny przepis, bo żółta barwa światła o wiele lepiej oddaje kontrast co jest istotne przy ograniczonej widoczności.

Na autostradach są w większości lapy sodowe o pomarańczowej barwie światła które mają bardzo niski współczynnik oddawania barw, za to zwiększają kontrast.

Byłem kiedyś na wycieczce w fabryce oświetlenia Philipsa to będę błyszczał :D

Opublikowano

ostatnio oglądałem "stop drogówka" i podobno nie można z żółtymi jeździć ani w innych kolorach tylko biały

mam w Hondzie Zółte halogeny, miałem cała mase kontroli i nikt się jeszcze nie przyczepił.. martwy przepis....

Opublikowano

no to zwolnienie lekarskie na tydzień :wallbash:

Opublikowano

No to teraz tylko siedzieć w domu i się wykurować (nie zarażać) ;)

Opublikowano

niestety.. i tak jeszcze muszę dziś podjechać na uczelnię do mojego promotora :kwasny: ale za to będę miał cały tydzień na wertowanie allegro w celu poszukiwania części :naughty:

Opublikowano

no to zwolnienie lekarskie na tydzień :wallbash:

mnie dziś też rozłożyło kompletnie :confused4: nie wiem czy dam radę wydobrzeć do niedzieli :wallbash:

Opublikowano

Poza niezłym wyglądem, żółte halo jest bardzo przydatne w takich warunkach :good:

same plusy :wink4: u mnie tez niedlugo beda zolte...

Opublikowano

Ty Przemek chyba nigdy się z modami nie zatrzymasz :naughty:

Opublikowano

gdzie to czytalem na forum i ponoc zabronione jest uzywanie swiatla koloru zoltego w swiatlach do jazdy dziennej/postojowkach/krotkich/dlugich nic nie pisze o swiatlach przeciwmgielnych.... [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 11:34_________________________________________________

juz czeka cala szafa niespodzianek do zalozenia miedzy innymi 4xel/samopoziom/i pare drobiazgow jak znaczki bose na glosniki...... [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 11:36_________________________________________________a wracajac jeszcze do hallo/swiatel przeciwmgilnych przednich czy moze ktos mi wytlumaczyc czemu nie mozna jezdzic na nich po miescie? i uzywac np. na zasadzie swiatel do jazdy dziennej? w czym one przeszkadzaja po za tym ze auto jest bardziej widoczne, swiatlo dawane przez nie swieci szerzej to chyba nic pozatym, zamontowane sa tak nisko ze niema mowy o jakim kolwiek oslepianiu.... kuzwa jeszcze mandat ci za to wrypia, cala skandynawia tak jezdzi i jest oki ale kuzwa nie polska to polska i tam sie chyba tylko biznes liczy...

Opublikowano

gdzie to czytalem na forum i ponoc zabronione jest uzywanie swiatla koloru zoltego w swiatlach do jazdy dziennej/postojowkach/krotkich/dlugich nic nie pisze o swiatlach przeciwmgielnych.... [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 11:34_________________________________________________

juz czeka cala szafa niespodzianek do zalozenia miedzy innymi 4xel/samopoziom/i pare drobiazgow jak znaczki bose na glosniki...... [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 11:36_________________________________________________a wracajac jeszcze do hallo/swiatel przeciwmgilnych przednich czy moze ktos mi wytlumaczyc czemu nie mozna jezdzic na nich po miescie? i uzywac np. na zasadzie swiatel do jazdy dziennej? w czym one przeszkadzaja po za tym ze auto jest bardziej widoczne, swiatlo dawane przez nie swieci szerzej to chyba nic pozatym, zamontowane sa tak nisko ze niema mowy o jakim kolwiek oslepianiu.... kuzwa jeszcze mandat ci za to wrypia, cala skandynawia tak jezdzi i jest oki ale kuzwa nie polska to polska i tam sie chyba tylko biznes liczy...

zgadza się przepisy tylko mówią o światłach mijania, długich itd. specjalnie na przegląd pojechałem do największego marudy w powiecie świeckim i sam mówił, że to nic złego.

ps. Przemek na kiedy chcesz folię?

Opublikowano

ja bede dopiero w domu za dwa tygodnie to sie zgadamy jakos