Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: właśnie odebrałem moją padlinkę od lakiernika - polerka gotowa :banan::banan::banan:
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:hi: właśnie odebrałem moją padlinkę od lakiernika - polerka gotowa :banan::banan::banan:

ile kosztowało i jaki efekt?

Opublikowano

Chłopaki ico z tym pligonem w Toruniu i grilem?? pisze się ktoś.. 17 lub 24 Czerwca... Grill napewno, Bartek może ogarnie Fotografa.. no i miejscówka była dobra na jakieś tam małe sciganie:P

Opublikowano
a Ty wczoraj dałeś ciała bo miałeś być..

oj wiem wiem , myślałem że szybciej wrócę do domu :wallbash:

Opublikowano
Chłopaki ico z tym pligonem w Toruniu i grilem?? pisze się ktoś.. 17 lub 24 Czerwca... Grill napewno, Bartek może ogarnie Fotografa.. no i miejscówka była dobra na jakieś tam małe sciganie:P

jak będzie przyzwoita pogoda to jak najbardziej :thumbup1:

Opublikowano

też się piszę, ale bardziej realny termin na większą grupę będzie 24, niech się wypowiedzą te osoby co pracują na zmiany

Opublikowano

też się piszę, ale bardziej realny termin na większą grupę będzie 24, niech się wypowiedzą te osoby co pracują na zmiany

ja mam wolne także wstępnie - TAK

Opublikowano

ja czy tak czy siak odpadam, mam teraz prace weekendowa do pazdziernika..... :facepalm:

Opublikowano

Newman koszt 200 efekt -

:git:

a tak w ogóle to

:siema:

Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

ja się ciągle użeram z błędem 17545 - Fuel Trim: Bank 1 (Add): System too Rich - z tego co czytałem na forum dotyczy to kończącego przepływomierza, ale robiłem logi i LMS ma wartości lekko powyżej 100 czyli to nie to. Ma ktoś może jakieś pomysły? Dodam, że auto chodzi normalnie, ciągnie do końca - tylko denerwuje ten ciągle zapalający się check engine (co 100-150 km po skasowaniu). Świece też są ok

Opublikowano

ja się ciągle użeram z błędem 17545 - Fuel Trim: Bank 1 (Add): System too Rich - z tego co czytałem na forum dotyczy to kończącego przepływomierza, ale robiłem logi i LMS ma wartości lekko powyżej 100 czyli to nie to. Ma ktoś może jakieś pomysły? Dodam, że auto chodzi normalnie, ciągnie do końca - tylko denerwuje ten ciągle zapalający się check engine (co 100-150 km po skasowaniu). Świece też są ok

Audi A6 Klub Polska :: [A6 C5] Komunikat VAG 17545 - Fuel Trim: Bank 1 (Add)

;)

Opublikowano

tylko u mnie przepływka jest okej wszystkie parametry idealnie w normie

Opublikowano
Opublikowano