Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Zaczynam długi weekend :kwasny:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: joł

---------- Post dopisany at 13:41 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ----------

nie ma moze ktos zbednej tablicy od angola? oczywiscie nie zadarmo, byle nie byla uszkodzona... (mocno) nie interesuja mnie numery... chodzi tylko o ksztault...

ja mogę mieć,tylko kiedy byś odebrał?

Opublikowano

poszlo pw

---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 14:01 ----------

Gdzie dac kierownice do obszycia? nie bede ukrywal ze najbardziej pasowalo by mi torun i okolice.... manny kiedys wysylal mi namiary na tego tapicera w solcu ale po zmianie forum wszystkie pw przepadly.... podrzuci ktos cos?

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

tak jak pisalem na pw. bedziemy niedlugo sprzedawac passata mojej żony B5 FL 1.9 AVF po programie u rogala. Samochod tez pokazywany na forum passata jakby co, wiec fotki i jego "forumową" historię mozesz przejrzeć (moj nick tam jest taki sam).

Poza tym moja mama sprzedaje wlasnie audi a4 b6 2002r 2.5tdi 180KM quattro w cenie mniej wiecej jaka podajesz. Samochod bardzo zadbany, bo staralem sie w miare mozliwosci pilnowac jej jak sie ewentualnie cos dzialo. Jezdzila nim ze 3-4 lata (niepamietam dokladnie).

Opublikowano

może jutro jakiś spot przed finałem? :decayed:

Opublikowano
Janekx, chłopak z VagSięKręci sprzedaje Paszczura Varianta 1.9 TDI *Passat B5 FL 1.9 TDI 131 KM ASA 18"* Wąbrzeźno ? Tablica.pl

ładny ten pasek, szkoda że automat :whistling: winczanko podaj mi swój nr to może kumpel zdąży dziś do Ciebie oglądnąć to autko.

Opublikowano

Dropson ,kolega obszywał ostatnio na równinnej tam gdzie szyby przyciemniają,jest zadowolony,widzialem również potwierdzam ładnie i solidnie

Opublikowano

siemasz Majki :naughty:

co tam słychać u Ciebie?? :decayed:

trzeba się z Binkiem ustawić kiedyś w Trn-u :kox:

Opublikowano
może jutro jakiś spot przed finałem? :decayed:

jak tam w ogóle spoty się kręcą na dzień dzisiejszy?

spotykacie się raz w toruniu raz w bydzi?

---------- Post dopisany at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:06 ----------

siemasz Majki :naughty:

co tam słychać u Ciebie?? :decayed:

trzeba się z Binkiem ustawić kiedyś w Trn-u :kox:

spoko men:decayed:

Binka ostatnio spotkalem, rano do roboty jade a paatrze BMW 7 binek koło zmienia kapcia złapał:facepalm:

chwile pogadalim:facepalm: ale jestem za... dawno sie nie widzielismy, pozdrów synka i żonkę

Opublikowano

dzięki więlki :hi:

z Binkiem jestem w kontakcie to jakiś spontan się ogarnie ( możę przyszły weekend) :kox:

pozdro :wink:

Opublikowano

z Binkiem jestem w kontakcie to jakiś spontan się ogarnie ( możę przyszły weekend) :kox:

tak patrzę że w przyszły weekend ma byc w toruniu spot,może byśmy się spotkali

Opublikowano

tak patrzę że w przyszły weekend ma byc w toruniu spot,może byśmy się spotkali

wstępnie dobra propozycja :wink:
Opublikowano

Ze spotami roznie, teraz najczesciej sa w Bydgoszczy. Z Torunia oprocz dropsone'-a i winczako sie juz praktycznie nie udzielaja na forum.. ogolnie spotow nie ma juz az tylu co np 2 lata temu

Opublikowano

ja jestem jak najbardziej za spotem w toruniu, ale nie w przyszly weekend.... mam 80h pracy od piatku do poniedzialku. W koncu esa za free nie jezdzi i trza robić ;P

Potem do 29.07 jestem na urlopie, ale w sierpniu moge postarac sie cos zorganizowac, np. z gokardami (mamy swietny, dlugi nowu tor obok areny), a potem np. grill na barbarce, albo u mnie na działce w dzikowie :

https://maps.google.pl/maps?q=52.934595,18.769451&ll=52.940414,18.774433&spn=0.034553,0.104628&num=1&t=m&z=14

może z noclegiem np? trzeba nad tym pomyslec.

Opublikowano

:hi:

potrzebna jest pilna mała pomoc tzn. jakiś namiar na wulkanizacje 24h czy cuś w tym stylu Bydgoszcz i okolice

z góry dzięki

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Siemanko :kawa: