Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cala autostrada od torunia do gdanska 140 na tempomacie 6,1..... a ta sama droga bez tempomatu 95-100km/h 4,9....

1Z i AHU to jest to :decayed: może i rakietą nie jest, ale pali symbolicznie :kox:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemanko :kawa:

Musiałbym założyć FISa by mieć szybciej dane ile żłopie w konkretnych warunkach.

Spalaniem się nie martwię, najważniejsze, że auto śmiga jak należy, żadnych notlaufów, napiera jak ZUE :evil:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

k**wa za***ali mi alu dekle z nisana :facepalm:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Już się przeraziłem, że z niuńki :heat:

Opublikowano

Witam,

Panowie i Panie, znacie jakiś dobry serwis w okolicach fordońskiej albo fordonu? Chciałbym się w końcu dowiedzieć czemu przy pierwszym odpaleniu samochód ma lekki kaszelek, myślałem żeby oddać do Krakowski-serwis ale jak wszedłem na opinie to raczej same negatywy....

Z góry dzięki :)

Opublikowano

może w Car Manie na Tałdykida? (koło Neste), chociaż nie wiem jak tam robią bo ja w Fordonie żadnego auta nie naprawiałem..

Opublikowano

ja wczoraj oglądałem tego "perfekcyjnego" Passata - Oferta - Volkswagen Passat - tel;502-699-474 ZAPRASZAM NA JAZDE PRÓBNĄ,VW PASSAT B5 FL 1.9 TDI 131 KM COMFORTLINE KOMBI DATA PRODUKCJI : 12.2004 - koleś za samą treść ogłoszenia powinien dostać w :glupek2:korozja wyłazi w wielu miejscach, na tylnej klapie to już prawie dziura jest. Maska, podszybie, nadkola - wszystko do roboty. Spasowanie też pozostawia wiele do życzenia. Może ktoś zna godnego polecenia Passata (roczniki 2002-2004) który wygląda przyzwoicie? Wiadomo że nie chodzi tu o jakieś 100 tyś przebiegu i pierwszy lakier na każdym elemencie - no ale żeby to jakoś normalnie wyglądało. Do 23 tyś maks

Opublikowano

Znam tego Passata - to był pierwotnie 2,5 V6 TDI :grin:

Opublikowano
Znam tego Passata - to był pierwotnie 2,5 V6 TDI :grin:

o ja pindole... i pewnie była kiedyś kierownica po prawej stronie xD

---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ----------

Ludki! Pomoże ktoś może?:

http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/sprezyny-h-and-r-35mm-sedana-2-8-a-239043/

Opublikowano

:siema:

ja wczoraj oglądałem tego "perfekcyjnego" Passata - Oferta - Volkswagen Passat - tel;502-699-474 ZAPRASZAM NA JAZDE PRÓBNĄ,VW PASSAT B5 FL 1.9 TDI 131 KM COMFORTLINE KOMBI DATA PRODUKCJI : 12.2004 - koleś za samą treść ogłoszenia powinien dostać w :glupek2:korozja wyłazi w wielu miejscach, na tylnej klapie to już prawie dziura jest. Maska, podszybie, nadkola - wszystko do roboty. Spasowanie też pozostawia wiele do życzenia. Może ktoś zna godnego polecenia Passata (roczniki 2002-2004) który wygląda przyzwoicie? Wiadomo że nie chodzi tu o jakieś 100 tyś przebiegu i pierwszy lakier na każdym elemencie - no ale żeby to jakoś normalnie wyglądało. Do 23 tyś maks

no trochę on tam stoi, mówiłem Ci, dlatego pisałem, że macie ocenić sami :wink:

:facepalm:

Opublikowano

bula spoko, jechaliśmy przy okazji tam :) w ogóle przy tym Selco same trupy stały. Ta A6 za 15900 to też rodzynek jak cholera :facepalm:

Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Najlepszego wszystkim Piotrom i Pawłom :decayed:

Opublikowano

najlepszego :decayed:

Opublikowano

I wzajemnie :drunk:

Opublikowano
:drunk: