Opublikowano 19 Lipca 201214 l Siemanko, przy okazji witam wszystkich na forum kuj-pom Znalazłem kalendarz spotów, ale nie widziałem o której godz. ?? Zna ktoś może dobrego gazownika w bydzi bo ostatnio byłem na regulacji na Fordnońskiej i zaczęło mi walić gazem w środku podczas jazdy:/
Opublikowano 20 Lipca 201214 l jak dla mnie sobota jest ok dajcie tylko miejsce i godzinę i się pojawię
Opublikowano 20 Lipca 201214 l No to chyba mamy sobotnia imprezkę ---------- Post dopisany at 11:01 ---------- Poprzedni post napisany at 10:25 ---------- Coś na weekendowy nastrój
Opublikowano 20 Lipca 201214 l Za tydzień wyprawa na Pryszcz gdański, kto śmiga? na pewno dropsone i chyba Bula. a czy ktoś więcej to nie wiem Artur coś pisał, że może też się wybierze u mnie wszystko jest uzależnione od auta czy będzie, bo jak nie to Padliną nie pojadę ---------- Post dopisany at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ---------- a spota może w Bydzi, bo nie wiadomo jak z pogodą, wiec jak coś to zawsze można się schować pod TESCO
Opublikowano 20 Lipca 201214 l może być i Bydgoszcz. mi to nie robi ja jeszcze nie wiem jak z Manią.. będę wiedział w następnym tygodniu... jeszcze mam kilka rzeczy do załatwienia przed wyjazdem
Opublikowano 20 Lipca 201214 l będę Manny, a tego oglądałeś? Oferta - Audi A4 - Witam, jestem osobą prywatną i mam na sprzedaż ładne i ekonomiczne Audi A4 B6 z roku 2001. Data pierwszej rejestracji w Polsce to 2
Opublikowano 20 Lipca 201214 l Glinki albo auto gaz fordontylko nie GLinki bo to amatorzy zasrani. mi jak reduktor wymieniali to cały błotnik porysowali, źle podłączyli, i benzyna mi znikneła z baku. ostatnio był temat o nich na "bawarku" i jest wielu "poszkodowanych" przez gazowników z glinek.ja bede teraz zmieniać instalacje na Prins-a i jade na ul.czerwonego krzyża ..... tam polecam gości