Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: ludziska
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

siemanko.....tłok jakiś :wink: ......jak chcecie robić spota .....to dzwońcie i się umawiajcie bo Andrzej gotów podskoczyć :grin:

Opublikowano
siemanko.....tłok jakiś :wink: ......jak chcecie robić spota .....to dzwońcie i się umawiajcie bo Andrzej gotów podskoczyć :grin:

ściulik :grin: wpadaj i bijemy na bydgoszcz :wink: własnie zalałem bryke do pełna :decayed:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

ściulik :grin: wpadaj i bijemy na bydgoszcz :wink: własnie zalałem bryke do pełna :decayed:

yebany .....:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

na moje szczęście jestem do 17 w pracy :decayed:

wpadnij na kawusie :wink:

Opublikowano

yebany .....:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

na moje szczęście jestem do 17 w pracy :decayed:

wpadnij na kawusie :wink:

pózniej zadzwonie teraz musze dziewczyny do kościoła zawieś :wink:

Opublikowano
:hi: Dzięki pany za miłe spotkanie :wink::decayed: jedrzej dzięki za powitanie te kwiaty i orkiestra były nie potrzebne :wink::thumbup: Paweł odejście twojej furu to jest miazga :shock3: ogólnie za***iście fajni z was ludzie , tylko straszne niedbaluchy :grin::decayed: co jeden to większy syf w autku :facepalm::grin::polew:

ojtamojtam - jutro posprzatam :P:decayed:

Opublikowano
:wink:
Opublikowano

:siema:

piękny dzień się zapowiada słonko świeci więc można autko sprzątnąć :decayed::decayed:

chłopaki też możecie skorzystać z pogody i auta posprzątać hehehhe:grin:

Opublikowano

moje już czyste i w środku i na zewnątrz.. od razu lepiej wygląda. tylko teraz koła szpecą niesamowicie :facepalm:

Opublikowano

a ja juz po zmiane na 17 letnie :) wczoraj polerka i juz przygotowana audi do sezonu letniego :) w razie mrozu lub sniegu mam 2gie auto na zimowkach wiec mogłem już sobie pozwolić :) Panowie szukam b7 avant TDI ma może ktoś na sprzedaż ? :wink::wink:

Opublikowano

Było u Was kilka dni temu....Jędrek widział....50k i do zabrania :wink:

Opublikowano
a ja juz po zmiane na 17 letnie :) wczoraj polerka i juz przygotowana audi do sezonu letniego :) w razie mrozu lub sniegu mam 2gie auto na zimowkach wiec mogłem już sobie pozwolić :) Panowie szukam b7 avant TDI ma może ktoś na sprzedaż ? :wink::wink:

wczoraj chyba się mijaliśmy na Wyzwolenia w Bydgoszczy tak koło 10 :whistling:

Opublikowano

:hi:NiskoiSzerokoAudiA4 nie mijaliśmy się czasem wczoraj ? Na wylocie na koszalin ?

Opublikowano
:hi:NiskoiSzerokoAudiA4 nie mijaliśmy się czasem wczoraj ? Na wylocie na koszalin ?

pewnie ze tak :)) w sumie to od opery jechaliśmy praktycznie razem :wink:

Opublikowano

dokładnie, gdybyś miał jakieś oznaczenie klubowe to prędzej bym Cie poznał :decayed:

Opublikowano

dokładnie, gdybyś miał jakieś oznaczenie klubowe to prędzej bym Cie poznał :decayed:

wczoraj 1 dzien po zmianie kół na letnie :) mysłałem ze bedzie jakiś spot pod łuczniczka bo bylem ok 16:45 ale nikogo nie widziałem . Pozostało wybrać się na basen i troszke popływać :) mam nadzieje ze za tydzien skręcimy jakiegoś spota tak w godzinach 15 - 16 bo przy takiej pogodzie to az miło tak w godzinach 15 - 16 :wink: pozdrawiam wszystkich