Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok, jade spróbować szczescia bo dystanse przyszły :D;))

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam

Ale u nas parno,ponad 27 stopni.Będzie dziś lało.

Opublikowano
:bry: też się pisze na spota :decayed:
Opublikowano

pier**leni k**wa zlodzieje. Dla kilku zl polamali mi znaczek s4 w grilu... nie maja ani oni ani ja....

Opublikowano

:hi:

współczuję :thumbdown:

Opublikowano
pier**leni k**wa zlodzieje. Dla kilku zl polamali mi znaczek s4 w grilu... nie maja ani oni ani ja....

ja miałem słabo przymocowany i maja tylko oni a ja nie mam :facepalm:

Opublikowano

Witam, w klubie już od ponad roku, trochę śledziłem ten wątek ale jakoś nie miałem odwagi cokolwiek napisać :facepalm: mieszkam od niedawna w Toruniu, parę Audiczek widziałem, może i nawet kolegi winczako na wrzosach :wink:

Opublikowano

Witam :hi:

---------- Post dopisany at 15:49 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ----------

Witam, w klubie już od ponad roku, trochę śledziłem ten wątek ale jakoś nie miałem odwagi cokolwiek napisać :facepalm: mieszkam od niedawna w Toruniu, parę Audiczek widziałem, może i nawet kolegi winczako na wrzosach :wink:

Czego się wstydzisz :wink: Mam nadzieję że spotkamy się u mnie w garażu a innym razem pojedziemy na spot.Dawno nie byłem na spocie, czego wstydzę się ,ale miałem inna pracę związaną z wyjazdami zagranicznymi (wycieczki).

Opublikowano

Bo u mnie totalna seria, a po za tym mojej A4 trochę brakuje do ideału :cry: i nie chciałem się pokazywać zbytnio... Ale widzę na zdjęciach ze spotów że nawet 80-tka się pojawia, więc stwierdziłem że trzeba poszerzyć horyzonty :wink: Możemy się zmówić na kiedyś, bo nikogo niestety z klubu nie znam z Torunia...

Opublikowano
:hi: kto mnie vag-iem poratuje :facepalm: źle się dzieje pod maską
Opublikowano
Bo u mnie totalna seria, a po za tym mojej A4 trochę brakuje do ideału :cry: i nie chciałem się pokazywać zbytnio... Ale widzę na zdjęciach ze spotów że nawet 80-tka się pojawia, więc stwierdziłem że trzeba poszerzyć horyzonty :wink: Możemy się zmówić na kiedyś, bo nikogo niestety z klubu nie znam z Torunia...

Nie masz czym się martwić.Tu są normalni ludzie,bardzo przychylni,nawet dla laików i początkujacych.Tez tak zaczynałem i tez miałem obawy jak i co.Sporo z nas może Ci pomóc . Ja mam Vaga ,ktoś inny ma wiedzę na tematy związane z Audi itd. Napisz gdzie mieszkasz w Toruniu.Jak coś mogę podjechać jeżeli chcesz,pogadamy i umówimy się na spota.Każdy z nas ma takie auto na jakie go stać i jakie kupił.Potem robi się mody.Jednym wyjdą drugim nie.Tak jak piszesz,trzeba poszerzyć horyzonty:wink: Pozdrawiam i mam nadzieję że spotkamy się i razem pojedziemy na spota.

Opublikowano
:hi: kto mnie vag-iem poratuje :facepalm: źle się dzieje pod maską

co tam się dzieje? może zrobimy jakiegos "serwisowego" spota, bo też bym z kabelka skorzystał :wink:

Opublikowano

poza tym że szarpie silnikiem obroty szaleją sporadycznie to woda gdzies z nad pompy klimy się leje jak temp wzrasta do 90

---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:39 ----------

tyle że z tego co widziałem to tam tylko węże od chłodzenia turbo ida :facepalm:

---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:40 ----------

ide zalać smutki bo za chwile szału dostane

Opublikowano

a płyn chłodniczy nie uchodzi? ja miałem, tak w vectrze, że jak się rozgrzała to płyn zaczął uciekać, był do wymiany łącznik od przewodów chłodniczych

Opublikowano

no właśnie cieknie wręcz się leje,wjechałem na kanał patrzałem skąd ale nic nie widać gdzieś z nad pompy klimy tyle że tam tylko chyba idą węże od chłodzenia turbo :facepalm:

Opublikowano

najlepiej wjedź zimnym na kanał i obserwuj skąd będzie się lało jak się rozgrzeje

Opublikowano

Panowie widzimy się jutro pod łuczniczką ? bo patrze w kalendarz i na jutro wypada :)

Opublikowano

już kilka razy było pisane, że wg kalendarza i pierwszego posta nie zawsze się umawiamy :decayed: ale ja jutro mogę... ale to zależy, o której. na 16 idę na żużel :naughty:

Opublikowano

ktoś chętny na spocik ?;p jaka godzina najlepiej ? :)

Opublikowano

ten kalendarz chyba tylko nie potrzebne zamieszanie robi.....