Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W weekend spot u mnie na działce zapraszam wszystkich chętnych z namiotami :decayed:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam

mam pytanie czy znacie w Bdg jakiegoś dobrego mechanika od głowic

koledze w civiku 5gen. cos wysiadlo i trzeba zajrzeć do serducha bo kompresji jednej brak.

rozrząd sie wysypał i pewnie będą uszkodzenia.

pzdr

polecam Auto Franczak na Osowej Górze- vis a vis schroniska dla zwierzaków.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Robimy dzisiaj spota? :eusathink:

---------- Post dopisany at 14:23 ---------- Poprzedni post napisany at 14:22 ----------

np.w pieckach,pieczyskach byle gdzieś nad wodą lub tradycyjnie Łuczniczka ?

Opublikowano

dziś nie dam rady... w niedzielę jak najbardziej :good:

Opublikowano
Opublikowano

Jutro o 4 wyjeżdżam tak więc w sobotę grilla palę gdzie ta delegacja od Was :decayed: ?

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 19:05 ----------

Jak coś to dzwońcie na tel :wink4:

Opublikowano

musti ....Ty trafiłeś w zły region....u nas takie zaproszenie nie zostało by bez echa.......:wink::decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Boże widzisz i nie grzmisz :facepalm:

---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:50 ----------

musti ....Ty trafiłeś w zły region....u nas takie zaproszenie nie zostało by bez echa.......:wink::decayed:

weź mnie poszukej lokum tam u was bo tu już nie wyrabiam smuty takie że szok :facepalm: aha i prace koło 5tyś. na rękę starczy

Opublikowano

---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:50 ----------

weź mnie poszukej lokum tam u was bo tu już nie wyrabiam smuty takie że szok :facepalm: aha i prace koło 5tyś. na rękę starczy

w tygodniu się odezwę ...z pracą i kasą to luz ale z fajnym lokum będzie bida....

bo tu takich nie ma :polew::polew::polew:

Opublikowano

No jak nie ma jak nie ma :) a na ten przykład malownicza Ruda Śląską z widokiem na hałda ?

I do gór blisko ... tego mnie brakuje w kuj-pom ale kto wie może kiedyś wrócę na stare śmieci.

w tygodniu się odezwę ...z pracą i kasą to luz ale z fajnym lokum będzie bida....

Opublikowano

spoko loko,bedę spał w Ałdi :grin: albo hak założę i przyczepkije przyciągnę kemping :naughty:

Opublikowano

jak tam wolisz :thumbup:

Opublikowano

siakaś czerwona B5 trochu porobiona od zewnątrz chciała się ganiać od Nowej Wsi do Bydgoszczy po wydechu 1.8 "MARNE SZANSE" z Francuskiego :grin:

---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ----------

jak tam wolisz :thumbup:

podobno dużą chate masz także tego dogadamy się jakoś :banan::grin:

Opublikowano
siakaś czerwona B5 trochu porobiona od zewnątrz chciała się ganiać od Nowej Wsi do Bydgoszczy po wydechu 1.8 "MARNE SZANSE" z Francuskiego :grin:

Jakaś "rolka" w csw? :naughty:

Opublikowano

luz :decayed::wink:

Opublikowano

Jakaś "rolka" w csw? :naughty:

wiesz kiedy ja byłem w Csw? bo ja już nie pamiętam :grin: ale jestem za :banan:

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ----------

na spota przyjedz na zachemie w parku są ładne proste i asfalt mało uczęszczany jak stół gładki :naughty: