Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszego!

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry:

Artur, doszedłem do wniosku, że przez ostatnie 2 miesiące nie będę już ryzykował.. nie chcę prowokować, kradzieży znaczków nie zgłosiłem - i tak by z tym nic nie zrobili. Za bardzo lubię to auto, nie chcę siedząc na zajęciach czy egzaminach myśleć czy jest wszystko z a5 ok albo czy jeszcze stoi czy nie.. ewidentnie nie trawią mojego auta na umk :decayed: będę jeździł jakimś fordem z firmy ;)

Wszystkiego najlepszego dla Was :hi:

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :punish::rant:...........tyle ode mnie....się dziwisz,że kradną ....jakby statystyki mieli psute to i ich przełożony by głowę suszył by ruszyli dupska...,a tak..... jak nic się nie dzieje na mieście to kogo i za co mają szukać :doh:

Opublikowano

Zdrowych wesołych ludki :decayed:

Opublikowano

:hi:

Idą święta wielkiej nocy,

maluj jajca bez pomocy,

jedno czarne drugie białe

i miej życie doskonałe,

Idź je święcić jak co roku,

te w koszyku nie te w kroku,

A gdy wszystko już będzie przygotowane i zmodowane w naszych autach

to święta na pewno będą udane.

Przy okazji mam prośbę do fachowców.Jakie auto można kupić (oczywiście tylko Audi) w cenie około 35 000.Co polecacie ,czego szukać,może macie jakieś namiary kto sprzedaje-chodzi mi o pewne auto i sprawdzone.Proszę o jakieś propozycje jakiego modelu szukać w tej cenie i jakiego rocznika.Szukam tylko sedana.

Opublikowano

Artur, doszedłem do wniosku, że przez ostatnie 2 miesiące nie będę już ryzykował.. nie chcę prowokować, kradzieży znaczków nie zgłosiłem - i tak by z tym nic nie zrobili. Za bardzo lubię to auto, nie chcę siedząc na zajęciach czy egzaminach myśleć czy jest wszystko z a5 ok albo czy jeszcze stoi czy nie.. ewidentnie nie trawią mojego auta na umk :decayed: będę jeździł jakimś fordem z firmy ;)

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :punish::rant:...........tyle ode mnie....się dziwisz,że kradną ....jakby statystyki mieli psute to i ich przełożony by głowę suszył by ruszyli dupska...,a tak..... jak nic się nie dzieje na mieście to kogo i za co mają szukać :doh:

Panie Kolego, za mała szkodliwość czynu..

Opublikowano

Dzisiaj słuchałem w radiu akurat - żeby zaniżyć statystyki, jeśli jest dla przykładu czterech sprawców jakiegoś przestępstwa, to wpisują tylko jednego z nich. Tym samym ilość karanych jest mniejsza i statystyki są ładniejsze. Więc nikt tutaj nie ma biznesu w tym, żeby się takim tematem zainteresować. Jak nic nie zrobią, to chociaż nie popsują statystyk - chore, ale prawdziwe :kwasny:

Opublikowano

Panie Kolego, za mała szkodliwość czynu..

Zły tok rozumowania....

---------- Post dopisany at 06:33 ---------- Poprzedni post napisany at 06:32 ----------

:hi: Siemanko

---------- Post dopisany at 06:50 ---------- Poprzedni post napisany at 06:33 ----------

Mi jak ukradli antenę z dachu ,a ukradli na moich oczach właściwie ...cufal...ja wezwalem niebieskich i ich złapali ,pozpisywali i puścili...

Po kilku dniach przyszło wezwanie ...pojechałem i usłyszałem ,że uszkodzona antena wartości ~150 pln to niska szkodliwość.....

No dobra se myślę....nie zastanawiałem sie długo i pojechałem na oględziny i wycenę "uszkodzeń" do aso....i sie okazało ,że jest:

uszkodzony dach (lakierowanie)

uszkodzona uszczelka bagażnika(wymiana)

Koszty robocizny

Moi dzień urlopu stracony na ten wyjazd

Koszt paliwa by dojechać do aso

O wyszło ,że niska szkodliwość zmieniona została na przestępstwo- akt wandalizmu za coś 900 złociszy...zupelnie inaczej ich potraktowano w tym momencie...nikt mi nie robił wyrzutów ,ze ma przeze mnie robotę...wiedzieli ,ze uszkodzono mi auto i przez to jestem wkurwiony.

Także przemyślenia Tobie zostawiam.

Opublikowano

:hi;

Artur, przedni znaczek jest tak zdjęty, że nie ma ani ryski na grillu i nie ma ani jednego połakanego zaczepu. Z bocznego znaczka został mi klej.. na szczęście żadnych uszkodzeń nie ma. Niemniej i tak pójdę zgłosić do władz uczelni co się wyprawia na parkingach..

Opublikowano

Mi połamali i urwali pół znaczka S4. W d*pie to mam, jezdze z uszkodzonym, przynajmniej nie kusi nikogoo wiecej.

Opublikowano
Opublikowano

Panowie !!!! ...każdy uszczerbek musi być zgłoszony....jak auto Ci zginie to ...też nie zgłosicie ? Bo jak dla mnie ginące audi z połową napędu to mała szkodliwość ....:sarcastic: ......:grin:.....:wink: ...

Musiałem jakoś tak obrazowo by do Was dotarło.....:wink: ....wybaczcie za sarkastyczne podejście z mej strony .

---------- Post dopisany at 13:12 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ----------

Noo.........

.....to sie pokolegowałem ....:polew:

Opublikowano
10170798_783296768354901_4713910610987023421_n.png:grin:
Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
  • Autor

..........a kiedy spocik teraz to może podjade ;) , Pozdrowienia dla Wszystkich

Opublikowano

Piszecie się na te kartingi? Bo chętnych też mam kilku, więc paczka by się zebrała :wink:

Opublikowano
:hi: siemanko
Opublikowano
Opublikowano
..........a kiedy spocik teraz to może podjade ;) , Pozdrowienia dla Wszystkich

haaaa, kto sie odezwal :) dawaj 27 do torunia na motoarene na kartingi, Artur wy bedziecie tego 27?

---------- Post dopisany at 09:40 ---------- Poprzedni post napisany at 09:39 ----------

Piszecie się na te kartingi? Bo chętnych też mam kilku, więc paczka by się zebrała :wink:

ja sie pisze, wam tez pasuje ten 27?

Opublikowano
:hi: Ja też się piszę na 27,tylko jak godzina?