Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cze WIŚNIA !!! :)

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nic nie robimy nikt nic nie dodaje cisza kompletna czy każdy zajął się swoja audiczka;) ogarnijmy jakiś spot za tydzień w sobotę gadałem z eltom-em on tez próbował nas ogarnąć na jakoś spot ale strasznie ciężko nam idzie coś zorganizowac

Opublikowano

cze WIŚNIA !!! :)

No siema Grześ!

Patykiem pisane

Nic nie robimy nikt nic nie dodaje cisza kompletna czy każdy zajął się swoja audiczka;) ogarnijmy jakiś spot za tydzień w sobotę gadałem z eltom-em on tez próbował nas ogarnąć na jakoś spot ale strasznie ciężko nam idzie coś zorganizowac

Coś tam się pod galerią Glinki będzie działo atk ma przyjechać klub audi Inowrocław i C4 klub w przyszłą sobotę

Patykiem pisane

Opublikowano

Moze i ja podjade choć za bardzo nie ma się czym chwalić

Opublikowano

:hi:

Jak po meczu? Kacowe wzięte? :-)

Opublikowano

W sobote spot?? Galeria Glinki?? hmm.... można zajechać co mi tam chyba nie będę miał planów :-D

Opublikowano

W sobote spot?? Galeria Glinki?? hmm.... można zajechać co mi tam chyba nie będę miał planów :-D

Jak pogoda kiepska będzie to pod Tesco

Patykiem pisane

Opublikowano

Opublikowano

Siemka :-) Spoko Wiśnia w razie nie pogody to pod tesco :-) Mam pytanie Wymieniał ktoś z was poduszki amortyzatora z przodu?? Strasznie skrzeczy mi przy skręcaniu i na nie równej drodze. Tam chyba powinno być łożysko ale nie mam pewności, Trzy miechy temu zrobiłem całe zawieszenie z przodu no i chyba te łożyska się wystukały :-/

Opublikowano

tyle razy rozkrecalem/przekladalem/zmienialem swoje amorki ale zadnego lozyska tam nie widzialem.... lecac od gory jak juz wyciagniesz moge.....

mocowanie nogi do budy to w ksztaucie trojkata

dwie nakretki chyba na kluczyk 13 od gory (po odkreceniu zdejmujesz trojkat)

potem nakretka na tloku od gory ( kucz 17,18,19 roznie to u mnie bylo) po odkreceniu jej (ich - jak sa dwie do skontrowania) zdejmujesz wszystko czyli:

poduszka

blacha z dwoma szpilkami

odbij....

na zwylkym zawiasie pamietaj o sciagaczach do sprezyn

Edytowane przez przemciotorun

Opublikowano

nie ma tam żadnego łożyska tylko jedynie guma taka tłumiąca ewentualnie drgania... :wink:

Opublikowano

Mam założone gwintowane zawieszenie i jak zakładałem to była taka poduszka zakładana na sprężyne i skręcane do tego trójkątnego trzymacza innego tam nic nie ma dobra nie mam pojęcia nie będziemy gdybać trzeba rozebrać i bedzie wiadomo :-) Pozdro

Opublikowano

Ręcę pourywać :facepalm: Ktoś się połasił na lampki oświtlenia tablicy, a w sumie jedną lampkę. Przy okazji blendę uszkodzili...

Opublikowano

Ręcę pourywać :facepalm: Ktoś się połasił na lampki oświtlenia tablicy, a w sumie jedną lampkę. Przy okazji blendę uszkodzili...

Na ty świecie same k...y i złodzieje :-/

Wrócę do mojego problemu z nowym pytaniem :-) Wiem już że problem jest z zużytymi poduszkami amortyzatorów po założeniu gwintu zawias się usztywnił i poduszki dostały w piz*e krótko mówiąc niestety do sportowego zawieszenia zwykła poduszka nie bardzo zda egzamin (tak mówią) może się mylą, i tu pytanie gdzie kupie poduszki do (niezwykłego) sportowego zawieszenia??

Pozdrawiam Panią z czerwonej B5 na klubowych ramkach początek rej. CSW :naughty: i przepraszam za zajechanie drogi na Sienkiewicza ok. godz. 12.20 :kwasny: to ja jechałem tym białym Sieciento autko służbowe ;)

Edytowane przez szewczyk91

Opublikowano

A ja mam ori poduszki na roznych zawieszeniach 1be 1ba gwincie skreconym na 62-63cm na airze i nic sie nie dzieje i nie piszczy. Sprawdz moze w etce ile nowe ori o ile jeszcze produkuja....

Opublikowano

Siemanko :D

Opublikowano

Widziałem cię dzisiaj chyba na kujawskiej, ładną bandę wozisz. :D

Patykiem pisane

Opublikowano

Opublikowano

:bry:

Opublikowano